MENÜ

Göçek imzası

Abone Ol Google News

Maç yazılarına hakem ile başlamayı sevmiyorum. Hüseyin Göçek sanıyorum kariyerini Galatasaraylı olmadığını kanıtlamak için geçirecek. Göçek, iki takım oyuncularının da centilmence götürdüğü müsabakada verdiği hatalı penaltı kararı ile hem gergin tribünleri patlama noktasına getirdi, hem de şampiyonluk yarışında Galatasaray’ı dezavantajlı duruma düşürdü. Tabii burada Serdar Aziz de son derece sorumsuzca davrandı. Hakem hatalı karar verebilir ancak sen sahada kalacaksın. Terim kadro kurmak için akla karayı seçiyor, Serdar Aziz haklıyken takım arkadaşlarını en az 3 maç yalnız bırakıyor! Böyle profesyonellik olmaz. Net pozisyonları yakalayan Konyaspor, golü bulan Galatasaray oldu. Galatasaray’da ilk yarıda başta Fernado ve Mariano, 15. dakikadan sonra Feghouli harika oynadı. Konyaspor’da ikinci yarıda Milosevic ve Traore, fark yarattı. Jahovic beceriksiz, Ömer Ali şanssız, Muslera şanslı ve başarılıydı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Şimdi pişman mısın Serdar? Tamam penaltı değildi, tamam çok kızdın şimdi ne olacak? Fatih hocanın en güvendiği defans oyuncususun ve en kritik maçlarda yoksun!

Haberin Devamı

Maçın starı

Belki maçın kaderine etki etmedi ancak Feghouli, sadece 30 dakikalık pas alışverişi ile oyunun en kreatif oyuncusu olmayı başardı. Tabii bunun en az 60 dakikaya çıkması lazım.

Maçın olayı

Penaltı. Hatalı penaltı kararı da verilir, bunda bir problem yok. Ancak ‘VAR’ sistemi var. Stadyum yıkılırken hiç değilse gidip bir ekrana bakmak lazım. VAR, intikam alır gibi kullanılmaz.

Kısa mesaj

Korkma Ozan. Pozisyon bilgin çok iyi. Basit oyunu iyi oynuyorsun. Ancak birkaç defa net olarak gördüm ki uzun pas yapmaktan endişeleniyorsun. Korkma! Bu taraftar senin pas hatalarından dolayı seni eleştirmez ancak korkarsan ağır eleştiri alırsın.

YORUM YAZ