MENÜ

Gaziantep ayağa kalktı

Abone Ol Google News

Son 4 maçta 1 puan kazanmış Gaziantep FK ile 3 maçta aynı puana ulaşmış Göztepe’nin maçında ayağa kalkan Güneydoğu ekibi oldu. Güneydoğu ekibi, Djilobodji ile perdeyi açtığı maçı, Mirallas’la kazandı, 38 puana ulaştı. 26’da kalan İzmir ekibi için ise çanlar çalmaya başladı.

Haberin Devamı

Göztepe çok kez maçı eline alma şansını yakalasa da ilk kırılma anını 8. dakikada yaşadı. Rashid’in ayağının kaymasıyla kazanılan top Soner’in pasıyla Ndiaye’ye geldi. Ancak Ndiaye 3 direk arasına vurmak yerine net pozisyonda tribünlere gönderdi. Hakem Volkan Bayarslan ve ekibi ilk 45 dakikada gerçekten kötüydü. Kenan faul yaptı. Serbest vuruşu Antep kullandı. Kenan’a sarı kartlık faul yapıldı, ‘devam’ dedi. Sonunda da Ndiaye’ye yapılan penaltıyı izlemeye bile gerek duymadı. Gaziantep de Göztepe de savunma prensiplerinden ödün vermeden buldukları tek tük pozisyonlarla sonuca ulaşmayı planlıyordu. Amacına ulaşan ev sahibi oldu. Maxim’in harika kullandığı kornerde çok iyi yükselen Djilobodji harika bir kafa şutuyla topu İrfan Can’ın uzanamacağı üst çatala gönderdi: 1-0.

Haberin Devamı

Muhammet ders verdi

Ünal Karaman gol bulmak için hamleler yaptı. Şahane de bir gol attılar. Ndiaye’nin çevirdiği topu Halil çok güzel bir şutla ağlara gönderdi. Jahovic şeklen ofsayttaydı. Göztepe’nin bence nizami golü güme gitti. Ben kaleci Günay’ın önünün kapanıp kapanmadığına Günay’a bakarak karar verdim. Golü yedikten sonra arkadaşlarına kızıyordu! Göztepe risk almışken Antep harika bir gol daha attı. Muhammet’in ofsayttan kurtulmak için bekleyişi çoğu forvete ders olur. Tecrübeli golcünün vuruşu direkten döndü ama takip eden Mirallas skoru belirledi: 2-0.

Küfürler duyulmalı

Göztepe çok zor fikstüre giriyor. Bir an önce toparlanmazsalar ateş çemberi çok yakın. Pinto’nun oyuncularıyla girdiği dialog harika ama taban itirazı yaptığı anda ekrana yansıyan ‘P’ ile başlayan İspanyolca küfrü hiç yakışmadı. Hakemler bu küfürleri duymazdan gelmeyin artık.

YORUM YAZ