MENÜ

Galatasaray yarışta

Abone Ol Google News

Belhanda tartışmaları ile geçen haftanın ardından kağıt üstünde kolay gözükse de çok zor bir maçı kazandı Galatasaray. Hatayspor gibi bir takımı deplasmanda yenen Kayserispor her takımın başına dert açabilir.

Haberin Devamı

Fatih Terim doğru bir kararla çift santrforla başladı. Bu Mohamed'e, 'Falcao dünya yıldızı ama senden vazgeçmeyeceğim' mesajıydı. Galatasaray açısından ilk yarıda en rahatsız eden görüntü Luyindama'nın yaptığı bireysel hatalardı.

Cepheden gelen hava toplarında harikalar yaratan Luyindama top ayağına geldiğinde Muslera için rakipten daha büyük tehlike halini alabiliyor. Falcao attığı golle büyük bir golcü olduğunu tekrar belgeledi. Feghouli attığı gol pasıyla bu takımın en kaliteli ayaklarından biri olduğunu yine gösterdi.

Gecenin sorusu

Kriz olur mu? Kriz falan olmayacağını gösteren bir yardımlaşma ve dayanışma vardı sahada. Belhanda tartışmasını uzatmanın kimseye bir faydası yok.

Maçın starı

Onyekuru'nun ilk golünde Ramazan'ı geçişi ve verdiği pas mükemmeldi. Pozisyonu da harika sonlandırdı. Son golde Sapunaru'nun onu yakalayamayacağı çok belliydi. Fatih Terim boş yere ısrar etmemiş.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Luyindama'nın hatalı pasında Henrique'nin kaçırdığı fırsat maçın kaderini belirledi. Gol olsaydı bambaşka bir senaryo seyredebilirdik.

Kısa mesaj

Başka kulüplerde büyük sorunlara yol açan ve yönetilemeyen krizler Galatasaray'ın başına geldiğinde o sezon mutlu sonla bitiyor. Bakalım tarih tekerrür edecek mi?

YORUM YAZ