MENÜ

Ferdi galibiyet!

Abone Ol Google News

Böyle başlık attığıma bakmayın. Bu harika bir takım savunmasının, yüksek potansiyelli bir gencin attığı ve attırdığı golle ödüllendirilmesinin karşılığı. İlk yarıda beklentinin uzağında kalan Fenerbahçe, ikinci yarı Altay kalesine kâbus gibi çöktü. Et mi balık mı olduğunu, 'Bizden saklayan' Ferdi güzel vuruşuyla takımını öne taşıdı. Çok iyi futbolcu!

Haberin Devamı

Takım savunmasının oturması...

Dakika 51'di ve Altay tek kurtarış yapmamıştı! İlk 2 maçta 11 kurtarış yapan kaleci Altay, ligin en çok gol atan takımına karşı bu kez maçın kahramanı olmadıysa, Fenerbahçe'nin takım savunmasının oturduğunun belgesidir. Defans 3'lüsü birarada daha yeni oynamaya başlamışken, gerçek bir santrfor yokken bu galibiyet çok değerli. Çoğu taraftarın bile kim olduğunu bilmediği Muhammed'i 11'de başlatan ve verim alan Pereira'yı bir daha kutlayalım.

Rahatlık fark yaratıyor

Valencia artık zihnen rahatladı ve bu rahatlık fark yaratıyor. 5 önemli eksikle, 'te 3 yapmak çok önemli. Eğer yarın öbür gün sırtı dönük iyi oynayan gerçek bir santrfor bulursa Sarı-Lacivertliler'i zirve yarışından kolay kolay kimse koparamaz.3

Haberin Devamı
YORUM YAZ