MENÜ

Fener'den aynı tarife

Abone Ol Google News

Kuvvet ve dayanıklılık antrenmanları üst seviyede yapıldığı, ilk 11 oyuncularının kulübede ya da tribünde seyrettiği maçlar, teknik analiz yapmanın güç olduğu antrenman maçına benziyor. Dirar ve Moses’ın yokluğunda Tolga ve Ekici’ye emanet edilen sağ kanatta ilk yarı oyun içi üretim yok gibiydi. Sarı Lacivertliler ilk yarıda rakip çıkmaya gayret ederken 2 kez gole dönüşebilecek top kazandı. Bu baskının kalitesinden çok, Bursaspor’un genç futbolcularının acemiliğindendi. Kruse takıma girdikten, Afrikalılar döndükten, herkes iyi bildiği pozisyonda oynamaya başladığında bir Yanal takımı izleyebiliriz. İlk golün topla çok iyi gözükmese de Cebrail’in ortasından sonra gelmesi genç oyuncuya moral olmuştur.

Haberin Devamı

Emre’nin dönüşü

Muriç’in sahadaki varlığı Fenerbahçe için çok önemli. Muriç, top rakipteyken baskıyı doğru yerden başlatan, sırtı kaleye dönükken pas dağıtımı yapabilen, en önemlisi gol yapabilen bir oyuncu. İkinci yarıda Hasan Ali, Moses, Kruse, Rodrigues ve en sonunda Emre oyuna girince kadro kalitesi fark yarattı. Emre büyük futbolcu. Olağanüstü futbol yeteneği ve bilgisi ile aynı pozisyonda oynadığı arkadaşlarından 2-3 gömlek kaliteli olduğunu gösterdi. Ne kadar çok sahada kalırsa Fenerbahçe’nin şampiyonluk şansı o denli artar.

Haberin Devamı

Önemli ihtiyaç Kolarov

Kruse bilinen klas bir futbolcu. 2 pozisyonu belki gol yapamadı ama Hasan’la aynı dili konuştuklarından olsa gerek çok iyi anlaştılar. Sezonda çok iş yapar. Allahyar cesur, Murat iyi bir alternatif olacakmış izlenimi bıraktı. Tolga, Tolgay, Jailson, Ozan, Zajc ve bir de Emre. İlk 5 oyuncudan ikisi gitse kimse aramaz... Fenerbahçe’nin en önemli ihtiyacı mümkünse Kolarov. Yoksa sol ayağı iyi bir stoper. Olmazsa olmaz!

YORUM YAZ