MENÜ

Eren varsa Eren

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Saçma sapan gerekçelerle bir türlü teknik direktörlerinin gözdesi olamayan Eren Derdiyok hem Tudor’u hem de tüm arkadaşlarını kurtardı. Tudor’u kurtardı çünkü takımı 1-0 önde olan teknik adam daha ilk yarıda kendini oyundan attırmaz, kulübede olur, oyuncusuyla göz kontağı sürekli olur! Skor 2-0... Bruma almış topla Antalyaspor kalesine gidiyor. Sağ kanatta Yasin’e oynasa takım arkadaşı farkı üçe taşıyacak, topu eziyor. Şansı var top yine onda kalıyor. Bu arada Yasin’in yanına bir takım arkadaşı daha geliyor. Bruma bir şeyler yapıyor, şut açısı bulamıyor, çaresiz kalınca pas vermeyi deniyor, olmuyor, Galatasaray farkı 3’e taşıyamıyor... Basiti, yani bu pası yaptığı zaman büyük oyuncu olacağını birleri ona bıkmadan anlatmalı. Yoksa bu potansiyele yazık olacak...

Bu kadar kanat varsa...

Skor yine 2-0... Üçlü savunmanın merkezindeki Chedjou rahatça Semihle oynayabileceği pozisyonda Ahmet’e pas yapmayı deniyor. Top kendisine baskı yapan M’billa’nın göğsünden dönüyor. Chedjou önde kalan topu rahatça Muslera’ya gönderebilecekken pası bu kez kısa kalıyor ve Mbilla takımını maça ortak ediyor. Tudor Etoo’suz Antalyaspor’u iyi analiz etmiş ve takımını çokca göreceğimiz 3’lü savunma ile başlatmıştı. Chedjou’nun yedirdiği gole kadar Muslera sezonun en rahat maçlarından birini oynadı. Orta sahada Tolga’nın temposu, Josue’nin pas becerisi, arzu ettiği pasları alamayan Eren’in füzesi farkı ikiye taşıyıverdi. Eren’e ilk güzel kanat ortası Bruma’nın topunun direkten döndüğü pozisyonda ikinci yarının ortalarında geldi, onu da not düşelim... Bu kadar kanat oyuncusu var sıfıra inip nitelikli orta üreten bir oyun anlayışı yok!

Güle oynaya kazanacakken

Yazının girişinde belirttiğim hataların ardından Salih’in yerine oyuna girip takımını ateşleyen Zeki’nin başlattığı atakta Deniz Kadah skora dengeyi getirdi ve Antalyaspor 3 önemli pozisyon daha kullanamadı. Birini Semih çizgiden çıkarttı, birini Deniz Muslera’nın üstüne, diğerini Emre auta vurdu. Galatasaray güle oynaya farklı kazanabileceği maçı, kaybetme noktasına gelmişken, kaptan Selçuk’un “nihayet” güzel ortası ve Eren’in şık kafasıyla kazandı.

YORUM YAZ