MENÜ

Enfes atmosfer

Abone Ol Google News

Çocukluğumda antrenman yaptığım, muhabirliğimde haber yazdığım, semtimin güzel sahasının yerinde şimdi harika bir stadyum yer alıyor. Yine eskiden olduğu gibi Göztepe’nin efsane futbolcusu rahmetli Gürsel Aksel’in adıyla... Bu kutu gibi stadyum, gelen her kulüp için artık gerçek bir deplasman. Heyecanla stada koşan taraftarlar, enfes bir atmosfer yarattı, ah bir de hiç küfürlü tezahürat yapmasalar. İlk gün organizasyonundan olsa gerek biletleriyle stada gelen çok sayıda taraftar yerlerine oturamadılar. İnsanlar merdivenlerden yürüyecek yer bulamadılar.

Haberin Devamı

‘Göztepe’nin çocuğu’

İlk maça yakışır büyük bir rakip vardı. Ancak Beşiktaş’ta kafalar karışıktı. Rıdvan sol bekte başladı, Caner ve Gökhan Gönül kulübede. Serdar Özkan’ın, Gökhan’ın yerine oynayan Douglas’ı perişan ettiği ilk yarıda bu statta atılan ilk gol de Serdar Özkan’ın ortasında ‘Göztepe’nin çocuğu Halil Akbunar’dan geldi. Gürsel Aksel’in ruhu şad olmuştur. Halil’in yaptırdığı penaltıyı, Burak gole çevirdiğinde Göztepe tribünlerinde endişeden eser yoktu.

Haberin Devamı

Gelen hocayı da yollarlar!

Şenol Fidan’ın, Rus ruletine çevirdiği duran top savunmasında yapılan bir hata Borges’in ayağından Göztepe’yi öne taşıdı. Beşiktaş iki kez Burak ile puana yaklaştı, Beto iki harika kurtarış ile maça imzasını attı. Maçtan sonra Göztepe taraftarlarıyla futbolcuların ve teknik heyetin birlikte söylediği ‘İsyan Marşı’, maç kadar güzeldi.

Hüseyin Göcek, kötü bir yönetim gösterdi. Beşiktaşlı futbolcular gelen hocayı da yollarlar!

YORUM YAZ