MENÜ

Diaby değiştirdi

Abone Ol Google News

Kesin olarak takımda Abdullah Avcı’nın çalışma sistemini, oyun prensiplerini kabul etmeyen oyuncular var. Ve kaosun zirve yaptığı günlerde ellerini de taşın altına koymuyorlar. Bunlardan biri Ljajic... Eskilerin deyimiyle topçunun kralı. Sahada yapamayacağı iş yok ama yapmıyor. Avcı devrede onu oyundan alıp Diaby’i onun pozisyonuna çekerek belki de kariyerinin en önemli oyuncu değişikliğini yapmış oldu.

Haberin Devamı

Ders niteliğindeydi

Ljajic gibi davrandığını düşündüğüm diğer oyuncular da kafalarının dikine gitmekten vazgeçerse Beşiktaş bu kabusu bir daha görmez. Tük kulüplerde oyuncuya dayalı düzen bitmeli Victor Ruiz dengeli, Atiba müthiş faydalı oynadı. Dorukhan’ın sakatlığı dilerim ciddi değildir. Diaby ateş gibiydi. Burak’a verdiği pasın ardından ceza sahasına yaptığı koşu tüm orta saha oyuncularının ders alacağı nitelikteydi.

Gecenin sorusu

Burak iyi mi oynadı? İlk yarıda tüm topları kaybetti, ona atılan topları hep rakip kazandı. Sarı kart gördü ki, kırmızı olabilirdi. Top tutmadı, duvar olmadı. Maç bitti, 1 gol 1 asist... Şimdi bütün övgüleri o alacak ama çok daha iyi oynayabilir.

Haberin Devamı

Maçın starı

Caner. Tecrübeli futbolcu kariyerinin en az orta yaptığı, en çok isabetli ve doğru pas yaptığı, en çok atak kestiği, yani savunma yaptığı maçı oynamış olabilir. Takımın en faydalı oyuncusuydu.

Maçın olayı

Alanyaspor’un gücü. Alanyaspor ligin en iyi, en dengeli kadrolarından birine sahip ve iyi futbol oynadılar. Futbol ve hakem şansı yanlarında olsaydı zirvede yalnız kalacaklardı. Bu sezon hep zirvede kalırlar. Bravo Erol Bulut

Kısa mesaj

Hiçbir takım taraftarına rağmen şampiyon olamaz! Beşiktaş taraftarları yuhalamalarla oyuncularını bozmaktansa, tezahüratlarla direnç ve coşku kattılar. Doğrusu da budur...

YORUM YAZ