MENÜ

Denizlispor 7 maç sonra...

Abone Ol Google News

Maçtan önce babasını kaybeden Hakan Kutlu yönetiminde ilk maçına çıkan Denizli kötü gidişe son verdi. Göztepe’yi 2-1’le geçen Yeşil-Siyahlılar, 7 maç aradan sonra galip geldi. Golleri Recep ve Mesanovic kaydetti.

Haberin Devamı

Yeni bir heyecanla çok zor durumdaki yeni kulübündeki göreve başlayan Hakan Kutlu hayatının en dramatik günlerinden birini yaşarken takımına çok değerli bir galibiyet kazandırdı. Babasını kaybetmesine rağmen profesyonelce maça çıkmayı başarabilen Kutlu ve ailesine başsağlığı, vefat eden babasına da rahmet diliyoruz. Denizlispor lige tutunma maçında yeni teknik direktörü Hakan Kutlu’yla Göztepe’yi mağlup ederek ligde kalma umutlarını canlı tuttu. İzmir ekibi geçen hafta Beşiktaş maçında olduğu gibi ilk 45 dakikada rakip kale için tek bir tehlike yaratamadı. Başarılı kaleci İrfan Can, Rodallega’nın şutunu harika kurtartırken Sagal’ın nefis pasıyla Recep Niyaz’ın attığı golde çaresiz kaldı. Yeşil-Siyahlılar, Berkan’ın savunduğu sol kanadı çok etkili kullandı. Ünal Karaman ise Soner’in eksikliğini 90 dakika boyunca hissetti. Oyunun iki tarafını da oynayan doğru paslarıyla Halil başta arkadaşlarını da oynatan usta futbolcu olmayınca Göz Göz doğru dürüst tek bir organizasyon yapamadan maçı tamamladı.

Haberin Devamı

Göztepe’de ışık yok!

Kötü oyuna rağmen Göztepe’yi beraberliğe taşıyan sayı, Berkan’ın kullandığı kornerde Denizlispor savunması uyuyunca Mihojevic’in kafa şutuyla geldi. Skor eşitlendikten sonra rakip alanda oynamaya çalışan ev sahibi, biraz da futbol şansıyla öne geçmeyi tekrar başardı. Yumlu’nun Titi’den seken şutunda Mesanovic, şık bir plaseyle golü attı: 2-1. Göztepe sermayeden yiyor. Bu futbol hiç gelecek vaadetmiyor. Kendilerine gelmeleri gerek.

YORUM YAZ