MENÜ

Demir, kendini vurdu

Abone Ol Google News

Göztepe oyun olarak kazandı ama skor üstünlüğünü alamadı. İkinci 45’te olağanüstü bir baskı kurdu, çoğunlukla Obinna’nın kazandığı dönen toplarla hücum üstüne hücum yeniledi, ancak son paslar ve son vuruşlar kötü olunca, beraberliği yakaladığı maçta, 90+6’da İrfan Can, Belhanda’nın şutunu harika kurtarmasa 1 puan da uçacaktı. Göztepe’nin defanstan çıkarken kaptırdığı top Yunus’a geldi. Yunus, Balotelli’ye verip koşuya başladı, dünyaca ünlü İtalyan, 25 metreden İrfan Can’ın koruduğu kalenin sağ üst köşesine adeta bir füze yolladı: 0-1. Balotelli 19. dakikada ceza alanı yayından bir başka gollük şut attı, İrfan Can sol al köşeden uzaklaştırdı, dönen topa Yunus’un şutunu Arslanagiç önledi.

Haberin Devamı

Rassoul’dan ters vuruş

30’dan sonda maçın hakimiyeti artık Göztepe’deydi. 52’de Soner’in defans arkasına attığı müthiş pası Jahovic heba etti, vuruşunda top direkten auta gitti. Göztepe’de Tijanic geçişlerde son pasları heba ettiği için Obinna bu kez topla Demirspor defansının arasına koştu, çevre kontrolü sıfır olan Rassoul, gol yemesi zor gözüken kalecisi kötü bir pas attığı Muric’i mağlup etti: 1-1.

Haberin Devamı

Sıkıntı finalde

Nestor’un takımı tempo olarak çoğu maçta rakipleri bitiriyor ancak son pas ve vuruşlarda biraz daha başarılı olmak lazım, emeklere yazık oluyor. Yunus Akgün, 3’e 2 gelişen atakta golü değil pası düşünmeliydi. Tam Göztepeli oyuncular iyi mücadele ettiler ama Obinna veAtınç harika oynadılar.

YORUM YAZ