MENÜ

Çöküş

Abone Ol Google News

Antalya’ya, 4 maçta 11 puan kaybederek gelen Fenerbahçe Antalya karşısında da 2 puan yitirdi! Sarı- Lacivertliler kağıt üstünde nispeten kolay gözüken maçlarda bile oyunun hakimiyetini alamıyor, skor üstünlüğünü koruyamıyor. Üstelik Antalyaspor karşısında gerçek bir stoper Falette ve sol bek Hasan Ali oynadı. Düne kadar sağ ayağıyla sol kanadı başarıyla savunan Dirar sağ kanat savunmasında perişan oldu. Daha doğrusu Amilton ve Podolski, Dirar’ı perişan etti... Kanat oyuncuları demişken Rodrigues’in yokluğunda Fenerbahçe’nin gerçek bir kanat oyuncusu da yoktu... Takımın bence en samimi, en faydalı oyuncusu Vedat Muriç, rakip takım kanat oyuncularının getirip servis ettiği toplara iç geçirmiyorsa hiçbir şey bilmiyorum! Puanı getiren ise Ferdi’nin ortası ve Zajc’ın kafası oldu. İkisinin de daha çok süre alması lazım. Kaybeden ise maça rakibinden çok daha iyi hazırlanan Antalyaspor’du. Hem 2 puan yitirdiler, hem Hakan’ı...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Avrupa vizesi ne olacak? Artık, CL ön eleme hakkı kazanmak bile neredeyse imkansız. Böyle devam ederse ilk 5 de zora girdi. Türkiye Kupası maçları anormal önem kazandı. Avrupa vizesi alınmazsa özellikle teknik heyet ve futbolcular mazeret anlatmasın.

Haberin Devamı

Maçın starı

Podolski. Tecrübeli Alman yıldız kümede kalmaya çalışan takımına geçen haftadan sonra Fenerbahçe karşısında da büyük katkı yaptı. Amilton ve Hakan’ın attığı gollerde verdiği paslar birinci sınıftı.

Maçın olayı

Vedat’ın attığı çok değerli, golün ardından sevinmeyip şehitlerimizin acısını asker selamıyla hatırlaması, golü yemiş olan Antalyaspor taraftarlarının bu davranışı alkışlaması... Çok güzeldi, sağolsunlar.

Kısa mesaj

Ali Şansalan... FIFA kokartın yok belki ama saygı görüyorsun. Çünkü fizik kaliten çok iyi pozisyonları iyi takip ediyorsun, oyunu oynatmaya çalışıyorsun, eyyam yapmıyorsun! Yolun açık, lütfen değişme.

YORUM YAZ