MENÜ

Çok yazık oldu

Abone Ol Google News

Doğan'ın enfes pasıyla başlayan atak, Sosa'nın ayağından gelen golle bittiğinde sevinçten havalara uçtuk ama sevincimiz bir dakika sürdü. Özellikle ikinci devredeki iyi oyun Türk takımlarının berbat haftasını bir teselliyle kapatmaya yetmedi. Son 5 sezonda topladığı puanlarla UEFA takım sıralamasında 32. durumda bulunan Basel çok sert bir rakipti. Sakatların dışında Sosa, Nwakaeme, Pereira gibi önemli oyuncular olmadan oyunun üstünlüğünü almak 30. dakikayı buldu... 17'de Campi atamadı, 20'de Vidmer attı. Basel'in attığı gol çok güzel, Abdülkadir'in verdiği cevap ise mükemmeldi.

Haberin Devamı

Campi'yi beğendim. Hüseyin sağ bekte savunmayı iyi yaptı. Belki hücumda daha etkili olabilirdi.. Doğan orta saha için çok iyi bir alternatif olduğunu bir kez daha gösterdi. Hem savunmada hem de pas organizasyonunda çok etkiliydi.. Obi Mikel toparlanıyor. Sorloth çizgide etkisiz kaldı. Nwakaeme ve Sosa oyuna girince takı dengesiri buldu. Önce Sorloth, sonra Nwakaeme net pozisyonları atamadı. Ama öne geçeceğimize emindim. Geçtik ama sevincimiz kursağımızda kaldı.

Haberin Devamı

Maçın oyuncusu:

61 numaralı Abdülkadir... Sakatlığından dolayı oynamayan 10 numaralı Abdülkadir Ömür takımın sanatçısı ise Parmak da 61 numaralı formasıyla takımın ruhu. Çok çalıştı, güzel çalımlar ve enfes bir gol attı. Başlangıçta dolgu diye bakılıyordu, şimdi inci gibi parlıyor.

Maçın sorusu:

Bu ne talihsizlik?

2-1’in hemen ardından hava topunu kaybettiğimizde Okafor’un vuruşunun çatala gitmesi inanılmaz bir talihsizlik. 19 yaşındaki genç futbolcu, 9 lig maçında tek gol atamazken, Trabzon karşısında ilk şutunda golü buldu.

Sturridge geliyor. Her geçen gün yere biraz daha sağlam basıyor. Güçlendiğini görüyoruz. Kalitesini attığı birkaç pasla gösterdi. Milli maç arasından sonra çok etkili bir performans bekliyorum. Çünkü form geçici klas kalıcıdır. Bekliyoruz.

Not: Seneler sonra Avrupa’da olmak çok güzel. Avrupa’dan men söz konusuyken, beraberliğe karalar bağlamamak lazım. Trabzonspor gelişiyor.

YORUM YAZ