MENÜ

Çok yazık oldu

Abone Ol Google News

Bir kasabanın temsilcisi olarak Süper Lig’e çıkıp önemli transferler de yapmayınca, “Kalıcı olmazlar” diye düşünmüştük. Senelerdir ligdeler, yetmedi geçen sene iki kupa birden aldılar ve Türkiye’yi Avrupa kupalarında temsil etmeye de başladılar. Keşke hak ettikleri puanı da alsaydılar. İlk 20 dakika Krasnodar oyunun tek hakimiydi. Akhisarspor ligdeki gibi dağınık, yerleşim hataları yapan ve üst üste 3 pas yapamayan bir görüntüdeydi. Rakip en net pozisyonunu da o arada yakaladı. Ari topu auta attı, Akhisar’da herkes derin bir nefes aldı. 21. dakikada yakaladığımız 3’e 1 kontrada Vrsajevic’in yaptığı vuruşun defanstan, sonrasında Seleznov’un vurduğu topun direkten dönmesi büyük şanssızlıktı. Claesson’un golü hevesimizi kursağımızda bıraktı. Sonra hep biz kaçırdık. Güray’ın resitalinden sonra Seleznov’un kaçırdığı, Güray’ın rakibin en iyisi olan kaleci Stanislav tarafından kurtarılan şutu, Sissoko’nun 3 metreden kafayla ağlara gönderemediği, Vrdajevic’in direkte patlayan şutu kahredecek cinstendi. Sağlık olsun.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Seleznov kırmızı kart cezasıyla kaçırdığı günlerinde sanıyorum antrenman yapmak yerine yemek yemiş ve yatmış! Neredeyse 5-6 kilo almış. Çok kritik 2 pozisyon yine ona geldi, ikincisini atmalıydı. İkinci devrede ise ismi vardı kendisi yoktu.

Maçın starı

Güray Vural, Akhisar’ın etkili iki üç oyuncusundan biriydi, çabası yetmedi. Seleznov’un kaçırdığı 2. golde 2 rakibini çizgide bayıltarak geçişi ve Rus takım başına ‘al da at’ diye topu kesişi özellikle harikaydı. Bir de topu sola oynamak yerine Manu’ya yuvarlasaydı 10 üzerinden 10 alacaktı.

Maçın olayı

Direkte patlayan şutlar... Futbolda şans faktörüne inanmayanlardan değilim. İki harika şutta top santimlerle aşağıdan ya da içeriden gitse Akhisar kupalarının yanında Avrupa’da 3 puan gururu yaşıyor olacaktı.

Kısa mesaj

Çok derin kadrolu Osmanlıspor ve Konyaspor UEFA Ligi oynarken ligde kan kustular. Lige kötü başlayan, 3 ayda 2 hoca değiştiren 2 kupalı Akhisarspor derinliğini kaybeden kadrosuyla ligde çok zorlanacak.

YORUM YAZ