MENÜ

Çile günleri

Abone Ol Google News

Yan pas, yan pas, yan pas yapa yapa geçen yarım saatten sonra enfes bir gol attı Malatyaspor. Guilherme, Boutaib iki tek pasla Donald’ı Muslera ile karşı karşıya bıraktı ve Muslera bu kez çaresiz kaldı. Bu kadro zafiyeti sürerken Belhanda da rahatsızlanıp çıktı! Galatasaray ilk pozisyonunu 45’te yakaladı. Oyunun iyileşmesi zor Oyun disiplininden hiç kopmayan ev sahibi 2 farkı bulduktan sonra misafir nihayet pozisyonlar yakaladı. Muğdat’ın direkten dönen, Sinan’ın kolayca ağlara göndermek varken kaleciyi şişlediği fırsatlar gol olmayınca ev sahibi hak ettiği 3 puanı aldı. Bu hafta Ali Sami Yen’de olası bir mağlubiyet, Galatasaray’ı ezeli rakipleri gibi kaosun içinde bırakabilir. Oyunun iyileşmesi kısa vadede zor, skor ve oyuncuların iyileşmesi mümkün. Göreceğiz...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Kulübün kötü transfer politikası sadece yönetimin hatası olamaz. Kulübün teknik ekibinin lideri de, futbol aklı da Fatih Terim. En azından devre arasına kadar çile çekilecek. Ama acaba Ocak’ta gereken transfer yapılacak mı?

Haberin Devamı

Maçın starı

Malatyaspor’da fark yaratan en önemli unsur, oyun disipliniydi. Ancak Sadık yerinde müdahaleleri, Donald perdeyi açan şahane golü ve Boutaib oyunun iki yönündeki katkısıyla fark yaratan aktörlerdi.

Maçın olayı

Özkahya Malatya’ya doğru bir penaltı verdi, Galatasaray’a vermedi. Malatyalı Ahmet’i ikinci sarıdan kızartmadı. Faulden kaçan Mariano’yu da cezalı duruma düşürdü. Sözde VAR var!

Kısa mesaj

Adem, Linnes’in eli yüzüne gelince 2 dakika yerde kıvranıp durdu. Rakip oyuncular kart görsün diye yerde yatmak yanlış. Burnunuza darbe, yüzünüze tokat gelir ve acır! Ama bu acı adamı yerde yatırmaz! Ayıp oluyor

YORUM YAZ