MENÜ

Büyük ikramiye

Abone Ol Google News

Olağanüstü zor koşullarda çok değerli bir 3 puan kazandı Galatasaray, kaybedilirdi de! Göztepe bir penaltı kaçırdı, iki defa direğe takıldı. Muslera, ilk yarıda kötü top kontrolüyle bir gol yediriyordu. Son anda kurtardı. Ancak maçın kaderini değiştiren kurtarışı Mariano’nun göğsüyle kendisine bıraktığı topta yaptı. Top anormal hızlandı ve o golü büyük kaleciler kurtarır. Marcao, tekniği ve sürati ile uzun vadede çok fark yaratacak. Linnes, sol bekte de harika oynadı. Mariano ise maçı çözen adamdı. Selçuk, uzun zamandır ilk kez bu kadar iyi oynadı. Sol kanada yakın oynarken, Sinan ve Onyekuru’nun performansını çok arttırdı. Onyekuru’nun ise son pozisyonu ise çok net belli oldu ki sol kanat. Rodrigues gidip, o sol kanada geçtikten sonra sürekli fark yaratıyor. Pozisyon yakalıyor. Bir de gol vuruşuna da konsantre olabilse Galatasaray’ın onu önümüzdeki sene kiralama ihtimali yok. 81. dakikadaki pozisyonu gol yapmalıydı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ya VAR olmasaydı? Bu maçta doğru kullanıldı. VAR uyarıp penaltı kullanılmasaydı ve Galatasaray yine 1-0 kazansaydı ortalık yıkılıyordu. VAR’ı böyle doğru kullanmak lazım.

Haberin Devamı

Maçın starı

Sinan. En iyi oynayan olduğundan değil Galatasaray’ın hanesine 3 puanı getiren golü altında Sinan’ın imzası bulunuyor. İlk yarıda Feghouli’ye al da at diye verdiği pas harikaydı.

Maçın olayı

Çimlere bakmak atomu parçalamaktan kolay olsa gerek, ayıptır! Yoksa biz yanlışmı biliyoruz?

Kısa mesaj

Yönetim stada girebilmek için santrfor alacak! Futbolcu kaliteli, maliyeti de normal olmalı!

YORUM YAZ