MENÜ

Bravo Sergen Yalçın

Abone Ol Google News

Beşiktaşlı futbolcular Atiba’nın önderliğinde “büyük kulüp” oyuncusu olduklarını ve Türkiye’de kendileriyle oynanacak hiçbir maçta rakibin mutlak favori ilan edilmeyeceğini gösterdi. Sağ bek oynayan Dorukhan da, genç Rıdvan da, genç Montero ve Necip ikilisi de hatasızdı. Onların hatasız performanslarını sağlayan da şüphesiz ki önlerinde oynayan Josef de Souza ile Atiba’ydı... İkili mücadeleleri kazandılar, pas açılarını kapattılar, hücuma da kalite kattılar. İlk golde Josef, Skrtel’i oyun dışı bıraktı Atiba golü attı, ikinci golde Atiba genç oyunculara “profesyonellik, konsantrasyon, pozisyon bilgisi” dersi olarak gösterilebilecek şekilde gol attırdı. Mensah yalnız kendisi için değil takımı için oynamalı. Ghezzal harika paslar yaptı, “çok bilenlerin beğenmediği Larin” de bu sezonki beşinci golünü attı! Tabii bütün bunlar ilk yarı değerlendirmesi. Son şampiyon Başakşehir ikinci yarı oyuna döndü ama atı alan Üsküdar’ı geçmişti.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Beşiktaş’ın kadrosu yetersiz mi? Dün geceki maç gösterdi ki kadro Türkiye ligi için yeterli. Yeter ki, saçma sapan kartlarla, hastalık ve sakatlıklarla kadro çok eksilmesin... Her pozisyonda iyi bir alternatif var artık.

Haberin Devamı

Maçın starı

38 yaşının içindeki büyük profesyonel yine döktürdü. İkili mücadeleleri kazandı, savunmayı rahatlattı, bir gol attı, bir de attırdı. Mesleğine, hocasına, takım arkadaşlarına saygısına, çok saygı duyuyorum.

Maçın olayı

Hoş geldin Utku. Sergen Yalçın ve yönetimin Ersin ve Utku ile devam kararına çok saygı duymuştum. Utku, 52’de Demba Ba’nın 2 metreden yaptığı vuruşu kurtararak maçın krize girmesini engelledi. Yolu açık olsun.

Kısa mesaj

Ligin kalan maçlarında Beşiktaş ilk, Başakşehir ikinci yarıdaki gibi oynasınlar şampiyonluğun en büyük adayı olurlar. 90 dakikayı aynı şekilde oynamak lazım.

YORUM YAZ