MENÜ

Boşa giden ilk 45

Abone Ol Google News

Luyindama ve Mitroglou’nun tek antrenmanla takımın on birine yerleşmesi, Sergen Yalçın’ın takımına baskıyı çok doğru yaptırması, hakem Alper Ulusoy’un takımın beyni Belhanda’ya, Ceyhun Gülselam tarafından yapılan taktik faullere kayıtsız kalması, ilk yarıda oyunun sahibini Alanyaspor yaptı. Onyekuru’nun savunmaya hiç yardım etmemesi, Efecan ve Baiano, Galatasaray’ın sol kanadını düşürdü. Devre bittiğinde Alanyaspor 6’sı kaleyi bulan 9 şut atmış, Haydar yere yatmamış, Galatasaray ise sadece bir şutla rakip kaleyi yoklamıştı. Djalma’nın golü ise gerçekten çok ekstraydı. Belhanda’nın, Ceyhun’un prangasından kurtulması, ikinci yarıda Terim’in etkisiz eleman Mitroglou’yu çıkarıp, Sinan’ı alması görüntüyü değiştirdi. Belhanda’nın Feghouli’ye pası güzel, Feghouli’nin Haydar’ın pozisyon hatasını cezalandırarak attığı gol harikaydı. Sinan ve Onyekuru’nun, son pas tercihlerinde çok sayıda hata yapması Galatasaray’ın galip dönmesini engelledi. Marcao, Feghouli, Fernando çok iyi oynadılar.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Taktik faulleri çözemeyen Alper Ulusoy, iki Alanyalı’nın çarpıştığı ve görmediği pozisyonda Alanya lehine faul çalarak FIFA kokartının neden alındığı sorusunun bir anlamda cevabını verdi. Sorum yok.

Maçın starı

Belhanda. O, oynamaz ya da oynatılmazken de gördük takımı, O, oynar ve oynatırken de gördük. Çok önemli bir oyuncu.

Maçın olayı

Galatasaray’ın şampiyonluk iddiası zayıfladı. Başakşehir bugün yenerse puan farkı 8, oynanacak maç sayısı 14. Yetişmek çok güç hale geliyor. Ama yakalarsa Galatasaray yakalar. O kadar transfer boşa yapılmadı.

Kısa mesaj

Ayağının ucuna gelen darbede kaval kemiğini tutarak yatmak dünyanın her yerinde ayıplanır Ozan Tufan.

YORUM YAZ