MENÜ

Beşiktaş iyi yolda

Abone Ol Google News

Beşiktaş, Sergen Yalçın yönetiminde harika bir takım haline geldi. Takım savunması, ikinci devrede bir 10-15 dakika aksasa da önde baskı ve hücum organizasyonları çok üst düzeydi. Futbol şansı ve becerisi Siyah-Beyazlılar’ın yanında olsaydı, çok büyük bir fark izleyebilirdik.

Haberin Devamı

İlk yarıda belki çok atak sonlandıramadılar ama topun da oyunun da sahibi Beşiktaş’tı. Küçük farklarla ofsayt gerekçesiyle iptal edilen goller, Aboubakar ve Larin’in atamadıkları farkı önledi.

Göztepeli oyuncular ise feciydi. İlk 20 dakikada topa yüzde 20 sahip olmak ve 3 pas yapamamak hiç yakışmadı. Ghezzal harika bir pasör adeta sanatçı, enfes oynadı. Aboubakar'a attığı pası güzel bir gol gibi bıkmadan izleyebilirim. O pası kaçırmak da yakışmadı. Oyuna giren, çıkan tüm oyuncular katkı verdi. Ljajic’in gol atması, Gökhan Töre’nin asist yapması onlar için önemliydi. Beşiktaş kolay kolay yenilmez.

Gecenin sorusu

Ljajic döndü mü? Futbolculuğunu tartışmaya açacak değilim ancak profesyonelliğinden şüpheliyim. Geçen maç arkadaşları onu ne kadar sevdiğini göstermişti. Bugün, aylar sonra takıma katkı yaptı. Umarım devam eder.

Haberin Devamı

Maçın starı

Aboubakar. Çok net pozisyonları kullanamadı ama hep oyundan hiç düşmedi. Kendisine güveni en üst düzeyde ve oynamaktan keyif alıyor. Çabası, boş alan bulma becerisi ile vazgeçmedi ve takımını galibiyete taşıyan gole imza attı.

Maçın olayı

Ersin’in kurtarışı. 55. dakikada Halil’e yaptığı hareket penaltıydı belki ama 60. dakikada skor 1-1’ken bomboş durumda gelen Ndiaye’nin ayağından çaldığı topla maça imzasını attı. 'Tecrübeli ve iyi bir kaleci aldırmaktansa Ersin’le yürüyen Sergen Yalçın’ı kutluyorum.

Kısa mesaj

Transfer şampiyonu bence Beşiktaş. Sezon başında transferleri beğenmeyen çoktu. Tüm transferler takır takır oynuyor ve katkı veriyorlar. Maliyet- fayda hesabı ile bakınca onları alkışlıyorum.

YORUM YAZ