MENÜ

Benzia büyük transfer

Abone Ol Google News

Önce Diego sonra Giuliano büyük beklentilerle geldiler. Beklentilerin uzağında kaldılar. Transferin son anlarında kadroya katılan Benzia daha ilk maçında bu ikiliden fazla katkı yapacağını gösterdi. Çok teknik. Çabuk ve genelde doğru karar veriyor. Doğru yerlere koşuyor, golde Eljif ’e verdiği pas çevre kontrolünün ne kadar harika olduğunun deliliydi.

Haberin Devamı

İlk 30 dakika Konyaspor daha iyi Fenerbahçe ise kötü oynadı.

Harun maçın bir diğer kader adamıydı. Önce Skubiç ’in güzel şutunu kontrpiyede kalmasına rağmen kurtardı, bir sonraki pozisyonda da Jahoviç ’in vuruşunda topun ağlara gitmesine fırsat tanımadı. Jailson ise Josef sertliğinden uzak, tekniği daha iyi.

Fenerbahçe ’nin en önemli sorunu kanat bekleri. İsmail hücumda hiç yoktu. Şener ise ilk yarıda çizgiye inip inip rakibi şişledi! Açı yoksa pas yapmalı, ikinci devrede olduğu gibi.

Konyaspor kazanabileceği maç kaybetti, futbol şansı yanında değildi.

Gecenin sorusu

Çok güçlü bir santrfor Slimani. Çok gol kaçırdı ve çok puan kaybettirdi. Konya önünde de diriydi. Önce karşı karşıya Serkan ’ı geçemedi. Ama 80 ’de ‘ al da at’ diye verilen topu ıskaladı. Kendini golleriyle konuşturmalı.

Haberin Devamı

Maçın starı

Herkesi oyuna soktu. Ayew, Benzia’nın katkısıyla, tahmin ediyorum eski günlerine dönecek. İyi futbolcular birbirlerini yukarı çekerler. Birkaç hafta sonra Benzia’nın özel taraftarı olursa şaşırmam.

Maçın olayı

Genç, güvenli ve kaliteli futbolcunun bulduğu golle gelen galibiyet, hem kendine, hem de camiasına büyük moral verdi. Abileri atacağına o atsın, gençler değer bulsun, kıymet görsün.

Kısa mesaj

Futbolda şansın önemi. Teknik adamlar şansa inanmadıklarını söylerler genelde ancak ben farklı düşünüyorum. Futbol şansı Fenerbahçe’nin yanında olsaydı kaybettiği 3 maçta en az 6 puan alabilirdi. Dün gece de futbol şansı Konya’nın yanında değildi.

YORUM YAZ