MENÜ

Başakşehir'de gol yağmuru

Abone Ol Google News

Daha 1. dakikada Elia’nın enfes şutunu Fatih’in aynı güzellikte kurtarışı, mükemmel bir maç izleyeceğimizin habercisiydi. İrfan’ın korneri, Kasımpaşalı oyuncuların uykusuyla birleşince Demba Ba boş kaleye yuvarlayarak Başakşehir’i öne geçirdi. 6’da orta sahada Aytaç’ın kaptırdığı top Türkiye’nin “son 7 senedeki en verimli profesyonel futbolcusu Visca”ya geldi, Visca da Crivelli’ye, “Al da at” pası verdi: 2-0. Caiçara kulübe ilk geldiği günlerdeki gibi etkiliydi. Tabii bunda Visca ile oynamasının ve hücum ettiği kanatta Q7’nin olmasının etkisi de vardı. 27’de Başakşehir soldan geldi, Fernandes kendi kalesine attı. Bir dakika sonra yine soldan atak, ortayı Visca tamamladı, Fatih çeldi, Demba Ba kaleye yuvarladı: 4-0.

Haberin Devamı

Quaresma seçti!

Bu iki golde de rastlantı mıdır bilmem, Q7 Başakşehir’in atak yaptığı kanattaydı! İkinci devre Başakşehir vites küçülttü, Kasımpaşa 3 net pozisyon kaçırdı ardından. 63’te Visca bu kez Elia’ya attırdı: 5-0... 66’da Kasımpaşa penaltı kazandı. Q7 penaltıyı yaptırdı, topu Tiam’a verdi. Aytaç, Tiam’a gidip, “Ben atacağım” diye ısrar etti. Tiam vermedi, Aytaç vazgeçmedi. Başakşehir taraftarı Q7 tezahüratı yaptı. Q7 taraftarı selamladı, ikili hâlâ tartışıyordu. Q7 ikisini de gönderdi ve “topunu” alıp golünü yaptı: 5-1. Oysa ki 1. penaltıcı kendisi, o topu Tiam’a vermek yerine kendisi başına geçerdi, peşin peşin atardı.

Haberin Devamı

Son haftaya kadar

Lige 2 mağlubiyetle başladıktan sonra 15 maçta 9 galibiyet 6 beraberlik alarak zirveye yaklaşan Okan Buruk liderliğindeki Başakşehir, ilk devredeki hücum becerisini ve coşkusunu korursa son haftaya kadar şampiyonluk yarışında kalır.

YORUM YAZ