MENÜ

Avcı Kerim Frei

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Abdullah Avcı’nın 3 senedir nakış gibi işlediği takım hem de ilk dakikada golü bulunca maç net bir biçimde Başakşehir’e döndü. Zira kontratağa müthiş yatkın futbolculara sahip Başakşehir, aynı futbol dilini henüz konuşamayan Fenerbahçe savunma dörtlüsüne ceza kesecek nitelikteydi.

Fenerbahçe son derece doğru savunma yapan Başakşehir’e karşı ilk yarıda pozisyon bulmakta zorlanırken misafir takımın 28. dakikadaki olağanüstü kontratağında Napoleoni’nin vuruşunda Volkan başarılıydı. Gole ihtiyacın olduğunda da savunmayı unutmayacaksın. Çıkarsan cezayı keserler! 32’de Emre serbest atışı kullanırken, ceza alanına harika ortalar yapan Caiçara taç çizgisi kenarında bomboştu ve cezayı Adebayor kesti!

Skor ne olursa olsun, Fenerbahçe’nin üstüne koya koya geldiğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Neto daha ilk maçta çok iyi bir stoper olduğunu gösterdi. Soldado antrenman ve maç eksiği azaldıkça hücumun en değerli oyuncusu olacak gibi gözüküyor. Josef de Souza da tek ön liberolu sistemin ilk oyuncusu olacak. Başakşehir hücuma çıkacağı anlarda çok kritik toplar kazandı ve geçiş oyununu bozdu. Dirar mı Aaatif mı derseniz, Aaatif...

Protestolar haksızlık

Sarı-Lacivertliler’in en önemli iki problemi savunmadaki konsantrasyon eksikliği ve İsmail ile İsla’nın hücuma çıktığında etkili pas üretememesi... Volkan Demirel’e yapılan protestolar ise net haksızlık! Gollerde hatasızdı ve 3 gol kurtardı. Üstelik desteği hata yaptığında vermek lazım tabii, eğer aynı taraftaysanız!

Başakşehir’de Epureanu olağanüstü oynadı. Avcı’nın takımı savunmada kalıp pozisyon vermedi ama üçü bulmak için de kendini çok zorlamadı. 2-2’den sonra bulunan, biri Demirel tarafından kurtarılan, diğeri auta giden iki pozisyon ve ardından gol olan Kerim Frei’nin füzesi iddiamın delili... Cengiz’i satıp koca bir alternatif havuzu oluşturan yönetime de tebrikler. Çıkan oyuncu Elia, giren oyuncu Kerim! 38’den gün olan Emre3 goldeki etkisi ve oyuna yalnızca tekniğini değil, aklını da koyuşuyla bir kez daha alkışa hak kazandı.

YORUM YAZ