MENÜ

Ateş hattında kazanan yok

Abone Ol Google News

Son sıradaki Denizlispor, deplasmanda ateş hattıyla arasındaki farkı iyice yükseltmek isteyen Ankaragücü ile kozlarını paylaştı. Mücadele Rodallega ve Kitsiou'nun karşılıklı golleriyle 1-1 sona erdi, 1 puan iki takıma da yaramadı.

Haberin Devamı

Bir kez daha teknik direktör değişikliği yapıp, maça efsane oyuncularından biri olan Ali Tandoğan'ın liderliğinde çıkan Denizlispor maça güzel pas yaparak, dengeli başladı. 7'de Rodallega'nın harika frikiğiyle skor üstünlüğünü yakalamayı da başardı ama Ankaragücü'nün 20. dakikadan sonra ön bölgede yaptığı harika baskı, çabuk oyun, ibreyi ev sahibine çevirdi. Sprinter oyuncular doğru koşularla rakip defansın başını döndürdü. Sağ bek Kitsiou’nun, 35’te arka direkte, Alper’in pasında attığı gol, bu isteğin ve temponun bir ürünüydü. Deneyimli Sakıb’ın pozisyonunu kaybetmesi de golde etkili oldu. Devrenin sonraki en tehlikeli pozisyonunu Sagal’ın pasında, Tusha yakaladı, vuruşu berbattı. 46’da Paintsil, vurmak yerine topu 6 pasa çevirse takımının öne geçmesi işten bile değildi. 61’de geleceği çok iyi gözüken genç kaleci Abdulkadir’in hatasında dönen top, Alper’in şutunda direğe çarparak auta gitti.

Haberin Devamı

Karaman çok yakın!

67’de geçen hafta kendi kalesine 2 gol atan Kulusic’in, Mesanovic’in mutlak pozisyonunda yaptığı kademe hayatiydi. Genç kaleci 84'te Şahverdi’nin vuruşunda yaptığı kurtarışla takımın aldığı puanda büyük pay sahibi oldu. Son dakikada harika kontratakta Ali Yavuz Kol’un pası harika, ceza sahasındaki pozisyon griydi! Ankaragücü hücumcularının son pasları genelde kötü, Denizllspor stoperlerinin müdahaleleri çok iyiydi. Yeteneğiyle milli takımda oynamasını beklediğimiz Orkan ise fiziksel olarak çok gerilemiş, kendisini futbola adaması lazım. Denizlispor kalır mı bilemem ama Rodellega bu klasıyla kalacaktır. Hikmet hoca da son maçtaki

9 puanla 4. defa göreve geldiği kulübünü 4. defa kurtarmaya çok yaklaştı.

Dile kolay..

YORUM YAZ