MENÜ

Atamayana attılar

Abone Ol Google News

Bazen futbola dair her şeyi yapar, kazanamazsın. Dün gece de öyle bir geceydi.

Haberin Devamı

62’de Caner’in enfes ortasına Ljajic kafayı vursa, 75’te Roco, Atiba’nın aşırttığı, 82’de Elneny, Lens’in ortaladığı toplarda, net golleri yapabilseler bugün karamsar çıkan gazeteler tahmin ediyorum Beşiktaş’ı övgüye boğacaktı. Futbolun klasiği işledi, atamayana attılar!

Sergen Yalçın’ın risk alan Beşiktaş savunmasına ceza kesmesi için oyuna aldığı Bifouma adeta bir sihirbaz gibi şapkadan tavşan çıkarttı, enfes golüyle Beşiktaş’ı yıktı.

Beşiktaş 25. dakikadan golü yediği 85’e kadar sezonun en iyi topunu oynadı. Dönen topları kazandı, pas kalitesi önceye göre yüksekti, kanat bekleri hücuma katıldı, pozisyonlar yakaladı, neredeyse hiç pozisyon vermedi. Sonuç kötü olunca bütün bunlar unutulmamalı.

Gecenin sorusu

Elneny çıkmalı mıydı? Savunmaya yardım edecek isim eğer Güven olacaksa Elneny çıkmamalıydı. Avcı oyunu tam manasıyla Rus ruletine çevirdi, aldığı risk çözüm üretmeye yetmedi.

Maçın starı

Bifouma... Avcı riskleri almışken Sergen Yalçın onu süratinden yararlanmak için sahaya almıştı. 22 dakikada enfes bir gol atıp, bir de penaltı kazandırdı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Sergen Yalçın kaybedebilirdi, kazandı. Sağlam savunmasının önüne Robin, Murat ve Donald’la duvar ördü, gol yememeyi ve Bifouma hamlesi ile de golü bulmayı başardı. Maç sonunda, Yalçın’ın senaryosu gerçek oldu.

Kısa mesaj

Caner kart cezasını kupada çekecek belki ama 10 takım arkadaşı daha varken itirazdan kartları hep o görüyor. Bu ne kötü bir alışkanlık, her şeye kart görecek kadar itiraz edilmez.

YORUM YAZ