MENÜ

Arda'nın dönüşü

Abone Ol Google News

Galatasaray yüksek tempoda, yüksek pas ve koşu kalitesiyle başladı. Uzun sürmeyeceği belliydi. Arda’nın özellikle ilk yarıda gerçek bir orkestra şefi gibi, büyük bir oyuncu olduğunu hatırlattığı gecede, onun formunu bulmasının takıma sınıf atlatacağı görüldü. İyi oyun 12 dakikada iki gol getirdi. Neredeyse iki sene futbol oynamayan, taraftarla "gerçekten" barışmak için hep ekstra işler kovalayan Arda'nın ayağındaki prangalar yavaş yavaş çözülüyor. Maç ritmini buldukça, güçlendikçe çok fark yaratacak. Hep hazır olan ve bu kez de Marcao yerine oynayan Donk'un Arda’ya verdiği gol pası da, Arda’nın vuruşu da şahaneydi. Okan 2 çok önemli kurtarışla galibiyete önemli katkı yaptı. Saracchi ve Omar'ın pas kalitelerini yükseltmeleri şart. Göztepe'de ise Halil iddialı her takımda oynayabileceğini bir daha gösterdi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Diagne bir türlü güven vermiyor. Pas alamıyor, isyan ediyor haklı ama 57’de Emre’ye atamadığı bir pas var ki, 16 yaşında çocuklar atar. Neredesin Falcao? Dön artık Falcao, büyük santrfor izleyelim.

Haberin Devamı

Maçın starı

Aylardır fizik gücü oldukça düşük takım arkadaşlarının önünü ardını toparlayan Taylan'ın, artık milli takıma çağrılacağını düşündüğüm oyuncu. Göztepe’nin oyun hakimiyetini aldığı anlarda attığı harika pasla maçın kaderini belirledi.

Maçın olayı

Her takıma lazım bir oyuncu (Soner) olduğunu düşünüyorum. İyi oynadı, şahane bir de gol attı. Ama 2-1’ken altı pasta önüne lokum gibi düşen topu nasıl auta attı! O gol olsaydı, Galatasaray kazanır mıydı bilemem, ibre bence Göztepe’ye dönerdi.

Kısa mesaj

Göztepe’nin bir standardı var hiç düşmüyor. Santrforlar biraz gol ve gol pası katkısı yapabilse oldukça yukarılara çıkabilirler. Son 2 haftada kritik pozisyonlarda futbol şansı yanlarında değildi.

YORUM YAZ