MENÜ

Antrenman değil ki!

Abone Ol Google News

Trabzonspor önümüzdeki sezon şampiyonluk yarışında olmak istiyorsa, çok sayıda nokta atış yapmaya mecbur. Yorgunluk ve belki hedefsiz kalmak takımı olumsuz etkilemişti. İlk yarıda top Trabzon’daydı, daha çok şut attılar ama net pozisyonları bulan Göztepe’ydi. Bir top direkten dışarı çıkarken Ndiiaye ve Jahovic çok net pozisyonları harcadı. Oyun bize gösterdi ki, en az 1 alternatif stoper, bir sağ bek, kiralık sözleşmeleri biten Baker ve Marlon’un yerine birer adam, bir santfor ve kanat oyuncusu şart. Beraberlikten sonra bile iki net pozisyon veren bu kadronun işi zor. Göztepe’nin Trabzon’dan kiraladığı Diabate çok çalıştı, asistini yaptı, ‘Abdullah hocam beni de düşün’ mesajını verdi. Gol pası da çok güzeldi.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzon’a kaç transfer lazım? Kiralık Baker ve Marlon gidiyor. Uğurcan da öyle gözüküyor. Alternatif stoper, bir sağ bek, bir sol bek, 2 ön libero, bir santrfor ve kanat oyuncusu şart. Beraberlikten sonra bile iki net pozisyon veren bu kadro büyük hedefe ulaşamaz.

Maçın starı

Haberin Devamı

İrfan Can, 0-0’ken Ekuban’ın net vuruşunda çok önemli bir kurtarış yaparak Ünal Karaman’ın planlarının işlemesini sağladı. Ancak, Göztepe’nin direnç noktası Obinna’ydı. Mücadelesi fark yarattı.

Maçın olayı

Genç Berat stoper pozisyonunda oynamak için hazır olmadığını gösterdi. Gördüğü kart takımı dönülmez bir noktaya getirse de, arkadaşları puan çıkarmayı başardılar. Ayakta kal Berat...

Kısa mesaj

Jahovic Göztepe hücumuna büyük güç kattı. İrfan Can, Halil ve Soner her takımda oynar. Ancak defansın merkezinde Kerim Alıcı oynuyorsa kadro derinliği yok demektir. Alpaslan’ın durumuna göre 1-2 transfer de oraya şart.

YORUM YAZ