MENÜ

Antalyaspor'un zaferi

Abone Ol Google News

Antalyaspor, Göztepe ile oynadığı karşılaşmayı Doğukan’ın attığı golle 1-0 kazanarak bu sezonki ilk deplasman galibiyetini elde etti. Kırmızı-Beyazlılar 21 puana ulaşarak çıkışını sürdürürken İzmir temsilcisinin galibiyet özlemi 6 maça çıktı.

Haberin Devamı

Ersun Yanal evrim geçiriyor. Aykut Kocaman da Konyaspor'da çalışırken kötü bir Erciyes mağlubiyetinden sonra, oyun felsefesinde radikal bir değişiklikle, kadroya göre oyun planına geçmişti. Önce iyi savunma, yakaladığını atarsan ne ala. Başardılar ligde 3. olup, kupa kazandılar. 6-0’lık Hatay mağlubiyeti de Yanal’a format attırdı. Önce Galatasaray, dün de Göztepe deplasmanında iyi savunma yapmaya çalıştılar. Orgill, Fredy, Jahovic savunmaya yardım için hep kendi ceza alanlarına koştular. Göztepe’nin 45’te yakaladığı net pozisyonda Titi’nin ağlara giden şutunu çizgiden çeviren Orgil’di.

Santrfor şart

Trabzon’da berbat oynayan Göztepe daha istekliydi. Ancak Halil’i artık tüm rakipler kademeli savunuyorlar. Soner de her maç şapkadan tavşan çıkaramıyor! Tek gollük vuruşu ilk yarıda Soner yaptı onu da Boffin kurtardı. Ve iyi bir santrfor yoksa kazanma şansın hep azalıyor. Jahovic Göztepe’de olsaydı ev sahibi kazanabilirdi. Santrfor şart!

Haberin Devamı

Doğukan attı

Göztepe, Antalyaspor kalesine maaile gitmişken ve Burekovic ıska geçmek yerine temiz bir vuruşla golü bulabilecekken kader ağlarını Antalyaspor’un galibiyeti için örmüştü. Jahovic harika bir pasla kontratağı başlattı. Fredy, Halil’in sağından vurup topu ceza alanına taşıdı. İlk pas defanstan dönse de ikinci pasta 68’de oyuna giren Doğukan takımını zafere taşıdı: 0-1

YORUM YAZ