MENÜ

Ankaragücü'nün zaferi

Abone Ol Google News

Gençlerbirliği iletişim ekibinin hazırladığı, “Ebedi dostumuz, ezeli rakibimizle 7 yıl sonra yeniden” başlıklı video çok güzeldi. Ankaragücü tribünlerinde maç boyu asılı duran İlhan Cavcav portresi daha da güzeldi! İlk devrede üstün olan taraf puana ve galibiyete daha çok ihtiyacı olan Gençler’di. 8. dakikada Sessegnon’un gollük vuruşunda Kitsiou son anda topa ayağını soktu golü önledi.

Haberin Devamı

Polomat’ın frikiğini Korcan kurtardı, Sio’nun şutunu Pazdan çizgiden çıkardı. Ligin son sırasında olmasını rağmen hiçbir endişesi yokmuş gibi gözüken Gençlerbirliği futbolcuları ikinci devrede her şeylerini ortaya koyan Ankaragüçlü meslekdaşlarını örnek almalı. 56’da İlhan vurdu Sertaç çizgiden çevirdi, Pazdan vurdu Sertaç can havliyle bir daha çeldi, Candeias topu uzaklaştırmak isterken topu kalesinin tavanına çaktı: 1-0. Ertaç 69’da Fati’nin vuruşunu kurtarıp takımını ayakta tuttu ama arkadaşlarını uyandırmaya yetmedi. Bir dakika sonra Ankaragücü harika bir atak yaptı. Hasan’ın Kitsiou’ya, Kitsiou’nun Orgill’e verdiği paslar harikaydı.

Haberin Devamı

Yalçın hamlesi maçı bitirdi

Orgill’in şutunu kurtaran Ertaç, İlhan’ın vuruşunda çaresizdi: 2-0. 77’de Gençler için şans kapıyı çaldı. Korcan kontrpiyede kaldı, direkten dönen top Korcan’a çarpınca fark bire indi: 2-1. Kulusiç ve Pazdan harika ikili... Metin Diyadin’in emektar Yalçın’ı onların arasına alması maçı bitirdi. Ankaragücü’nde elinden gelenin en iyisini yapmayan yok gibiydi. Gençler toparlanır mı bilemem kadro fena değil, ama sanki aidiyet sıfır!

YORUM YAZ