MENÜ

Altın 3 puan

Abone Ol Google News

Trabzonspor ’da fiziksel kalite, konsantrasyon, yardımlaşma üst düzeydeydi. Beto’nun kurtardığı iki pozisyondan sonra golü de buldular. Pereria ve Guilherme topla şiir yazdılar. Nefis bir verkaçla Berkan ve Serdar’ı geçtiler, Pereira’nın ortasında Nwakaeme’nin kafa golüyle skoru da buldular. 36’da Beto Ekuban’a duvar ördü maç kopmadı. İlhan Palut varlığıyla yokluğu belli olmayan Napoleoni’yi kenara alıp Poko’yu sahaya sürünce Göztepe orta sahayı dengeledi. 41’de Guilherme atılınca maç bir daha başladı. Sörloth, Poko’yu 40-45 metre sırtında taşıyıp penaltıyı alınca ‘Maç bitti’ diye düşündüm ama iki dakika sonra Da Costa penaltı yaptırıp takımını ateşe attı. İlhan Palut hücumcuları alırken, Hüseyin Çimşir hücumcu çıkarıp orta sahaya takviye yaptı. Stresi, Abdülkadir Ömür’ün takipçiliği, maçın iyi oyuncusu Beto’nun ciddiyetsizliği noktaladı. Galatasaray ve Beşiktaş’ı deviren Göztepe’yi 50 dakika bir kişi eksik oynayarak yenmek çok önemli.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu...

Guilherme’nin ilk sarısı tartışılmaz, ikincisi bence ağır oldu. Bu konuda kimsenin görüşünü değiştirebileceğimi sanmıyorum. Oyuncunun niyeti, faulün yeri ve şiddeti önemli. Zorbay Küçük’ün hakem şansı yanındaydı, Trabzon kazandı.

Haberin Devamı

Maçın starı!

Ekuban, müthiş bir forvet. Kanatlara gidiyor, Sörloth’un boşalttığı alanlara giriyor. Atıyor, attırıyor. Kalan 7 haftada ve Türkiye Kupası’nda takımının en önemli kozlarından biri olacak.

Maçın olayı

Maçın oynanması... Dilerim ki yalnız ülkemiz değil dünyanın düzenini altüst eden salgın yeryüzünden silinsin gitsin. Emeği geçen tüm sağlıkçılara ve kamu görevlilerine şükranlarımı sunarım.

Kısa mesaj!

Fizik kalite, taktik beceri önemli ancak konsantrasyon ve baskıyla başa çıkmak da en az o kadar önemli. Trabzonspor teknik heyeti oyuncularını bu konuda hazırlamalı.

YORUM YAZ