MENÜ

Alanya gol oldu yağdı!

Abone Ol Google News

Alanyaspor, deplasmanda son 4 haftada 10 puan kazanan Denizlispor’u 5-1’le geçti. Bu maç Alanyaspor’un Süper Lig macerasında en çok gol attığı dış saha maçı oldu.

Haberin Devamı

İlk 30 dakika son derece düşük tempoda geçerken kaleci Stachowiak’ın kurtardığı Djalma şutundan sonra maçın en önemli pozisyonu 33. dakikada Oğuz’un kafa şutunu Ceyhun Gülselam’ın çizgiden çıkartmasıydı. Maçın kırılma anı da bu pozisyon oldu.

Sol bek Bergdich ve stoper Mustafa Yumlu’nun yoklukları ev sahibine pahalıya patladı. Lopez’in sol kanadı savunmakta yetersizliğini Efecan ve arkadaşları çok iyi değerlendirdi. Welinton 35’te Salih’in kornerinde, 42’de Fernandes’in ortasında Denizlispor’u 2 gol atarak cezalandırdı. Djalma Campos’un 43’te Baiano’nun ortasında attığı kafa golü tek kelimeyle harikaydı.

Tezahüratlarla oyalandılar

Özdilek’in Aissati hamlesi oyunu dengeledi ama pozisyon zenginliği artmadı. Sahadaki oyunla pek ilgilenmeyen Denizlispor taraftarları, “Betoncu istifa”, Alanyaspor taraftarları da, “Antalya kümeye” tezahüratlarıyla oyalandılar.

Haberin Devamı

Son dakikalarda yine gol yağdı. 72’de Cisse, Musa’nın defans arkasına attığı pası gol yaparken, 83’te Estupinan Denizlispor’un tek golünü attı. 86’da sahanın yıldızı Efecan Karaca, topu Onur’a çıkarttı, genç oyuncu vuruşuyla maçı noktaladı: 1-5.

YORUM YAZ