MENÜ

Ajax maçı kabus olur

Abone Ol Google News

Bildiğiniz Beşiktaş B takımı... İlk 11’de banko oynayacak 8 oyuncu yoktu... Defansta yerinde oynayan tek oyuncu Rıdvan’dı! Altay’da da eksikler vardı. Zaten dağınık Beşiktaş golü de, sakatlanan Naderi’nin yerine sol kanada geçen Björkander’in bileşik hatalarından buldu. İsveçli futbolcu önce topu hücuma atamadı, dönen topta da Güven’e gol pası verdi... Beşiktaş, Oğuzhan ve Salih’in de etkisiz kaldığı maçta, bu kadar eksikle yine de kazanabilirdi ancak Kenan Karaman bileşik hareketi yapamadığı için maçı kopartamadı... Altın kural işledi. Atamayana attılar... Bir başka pozisyonunda oynamayan oyuncu N’Sakala’nın kötü pası Altay’ın golü oldu. Mustafa hocanın pür hücumcu takımını da sahada göremediğimi belirtmeliyim...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Çoğu adale ve uyluk problemi yaşıyor. Her ülkeden ve uyluktan, kaliteli futbolcular sakatlık problemi yaşıyorsa, bu neden bulunacak ve sakatlık yaşanmaması için çözüm üretilecek. Neden? Daha 5 Şampiyonlar Ligi maçı var!

Maçın starı

Leandro Kappel Tam bir görev adamı...Skoru dengeye getirmekle kalmadı, Bamba’ya attığı harika pasla takımın sahadan 3 puanla ayrılmasında da başrol oynadı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Bir Pjanic eksikti! Alex Teixeira, Batshuayi, Ghezzal, Welinton, Vida, N’Koudou, Necip, Mehmet Topal, Larin ve Montero’ya maçın ilk devresinde büyük futbolcu Pjanic de eklendi... İnanılır gibi değil! Daha 7. hafta... Antrenman ve dinlenme metodları gözden geçirilmezse, bu rüya kadro büyük hüsran yaşar... Bu kadar sakatlık olmaz, talihsizlikle açıklanamaz!

Kısa mesaj

Rıdvan Yılmaz artık A Mili Takım’da oynamaya hazır gözüküyor... Top takımdayken çok iyi, rakipteyken biraz daha gelişmeli...

YORUM YAZ