MENÜ

Adem'den Büyük Gol!

Abone Ol Google News

Dakika 87 ile uzatmanın sonu arasında geçen sürede yaşananlara film çekilir. Bu sürenin her anında, her golde, her kararda, her kartta maçın kaderi bir kez daha değişti. Babel’in golünde “bitti” dendi, bitmedi. Emre’nin yaptığı faul ve atılışı, Umut’un golü... Bitti dendi yine bitmedi. “Fauldü değildi” tartışmalarıyla uzatmanın başında geçen 2,5 dakika daha... Bir kırmızı daha! Umut’a... Son olarak Adem Büyük’ün nefis golü. Hakem tartışması sürecektir. Verdiği kararların çoğunluğu doğruydu. Kayserispor’un istekli, Galatasaray’ın “lütfen” oynadığı dönemde Luyindama’nın berbat geri pası Galatasaray’ı kaybetme noktasına getirdi. Terim’in Diagne’yi kenara, Babel’i santrforu, Emre’yi sağa alması, Kayseri’nin skor 1-0’ken iki net fırsatı kullanmaması kader anlarıydı. Abdennour’un penaltı yaptırıp atılması skorda dengeyi, oyunda üstünlüğünü Galatasaray’a getirdi. Sonrasını başta yazdım zaten. Kayserispor bir puanı hak etmişti...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Emre olur mu? Zor. Aklıyla değil, içgüdüleri ve yeteneğiyle oynuyor. Yeteneği büyük, pozisyon bilgisi çok düşük. Feghouli, Babel, Mariano sürekli anlatıyor o anlamıyor. Çok zamana ihtiyacı var ...

Haberin Devamı

Maçın starı

Feghouli: Tartışmasız biçimde takımın en yaratıcı oyuncusu. Belhanda’ya, Babel’e, Adem’e enfes paslar yaptı. Babel gibi koşarak top isteyen takım arkadaşlarına ihtiyacı var.

Maçın olayı

Şuursuzluk... Yalnızca Abdennour’un kırmızısı şanssızlıktı ama doğruydu. Umut, Emre, Henrique ikinci sarılarını hakeme değil kendilerine sorsun!

Kısa mesaj

Bu sezon, “8 puan da kapanır 18 de” sezonu değil. Avrupa maratonu hırpalayıcı, ligdeki rakipler daha güçlü. Galatasaray rakipleri kadar koşmaz, mücadele etmezse şampiyon olamaz.

YORUM YAZ