MENÜ

Acılı galibiyet

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Ligin bütün dişleri sökülmüş tek takımına karşı oynadı Galatasaray... Stoper Erdinç kadro dışıydı affedildi, ama sakat Diallo kulübede. Baki kadro dışı, Ümit sakat... Orta sahanın en iyi elemanı Ayman ile Abbas ülkelerine gitmiş. Kaleci Gökhan kadro dışı, Metin sakat sakat sahada...

Galatasaray seyircisi Leo Franco ve Jo’yu protestoda çok samimi. 100 milyon Euro’nun üstünde harcanarak oluşturulmuş rüya kadronun başarısızlığındaki fatura önce Franco’ya kesilmiş. O golü yemese sanki Galatasaray zirvede! Ya kayıp diğer 27 puan ?

Tüm takıma dönük 5 dakikalık protestoda da sorun yok. Gerçi protesto bittiği anda Galatasaray altyapısından yetişen Erhan düzgün vursa Kurtar’ın talebeleri 1-0 önde başlayacak, ama Aykut da gerçekten Franco’dan daha iyi duruyor.

Baros Arda’nın pasında çok kötü bir vuruşla pozisyonu heba ediyor, ama Keita’nın iki ortasında, Burak’ın bakışları arasında iki kopya gol atıyor. Stoper olmadığı için rakipleri “nazarla” durduramayan Burak, hocasını oyuncu değişikliğine mahkum ediyor. Diallo oyuna girerken, Burak orta sahaya geçiyor ama bu kez Diyarbakırspor’lu Milan sakatlanıyor. Burak’ın stopere dönüşüne sanırım en çok Baros seviniyor! Önce Burak, sonra Diallo ve Metin’in mihmandarlığında üçüncü golünü atıp geceye damgasını vuruyor.

Çalışkan Caner acemice bir kart görüyor. Galatasaray 2 kez Neill, bir kez Keita ve bir kez de Elano ile kaleyi yokluyor. Metin seke seke, sektire sektire kurtarıyor. 60’tan sonra biraz Diyar kıpırdıyor. Bebbe Sabri’nin pasında yapamadığını, Goran’ın pasında yapıyor. “Alem” haberleri doğruysa ki doğru, bu takımda işi olmayan Jo 75’te sahaya girince maç “yuh” nidalarıyla bitiyor.

Arda’lı, Avusturalya’dan Neil, Meksika’dan Dos Santos, Fildişinden Keita, Brezilya’dan Elano, Çek Cumhuriyeti’nden Baros’lu takım Diyarbakırspor’u geçiyor, bize de tebrik etmek kalıyor...

YORUM YAZ