MENÜ

A-ta-cak-sın!

Abone Ol Google News

Bu düzeyin yazılı olmayan kesin kuralları. 1- Kolay gol yemeyeceksin 2- Yakaladığın fırsatı yüksek yüzdeyle atacaksın. İlk Schalke maçının ardından yazımın başlığını “Muslera’dan armağan” diye atmıştım. Uruguaylı kaleci 4 net kurtarışla puanı Galatasaray’a getirmişti. Aynı Muslera bu kez maçın başında büyük bir hatayla gol yedirdi ancak telafisi mümkündü. Belhanda iyi günündeydi. İlk yarıda bir Onyekuru’ya, bir Rodrigues’e gollük paslar attı. Onyekuru korktu kaçırdı. Zira ayağını topa soksa gol olabilirdi, kaleci penaltı yaptırabilirdi, o dokunmamayı seçti! Rodrigues ise kalecinin yattığı pozisyonda en yanlış kararı verip güzelim pozisyonu heba etti. Belhanda pres yaptı, top Sinan’a düştü. Takımın toplamada, çıkarmadaki etkisiz elemanı bu fırsatı da kaçırdı! Schalke çizgiye inip penaltı noktasına çevirdiği toplarla 3 pozisyon buldu, birini atınca maç bitti. Umarım bu kaotik ortamda üçüncülük fırsatı da uçup gitmez.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Normal bir insan için değil, bir futbolcu için bile süper maaşın var. Yeteneğinden de şüphe yok. Yenilmeyi hazmetmeyen bir futbolcu o formayı alır! İlk golünde kahraman olursun yaptıkların hemen unutulur!

Haberin Devamı

Maçın starı

Sorumluluktan kaçmıyor, pas alış verişlerinde daha rahat. Kademesi yüksek, havada da iyi! Terim 1 dakika süre vermese, 1000 kişiden biri “Haksızlık bu” demezdi. Sahadaki ve kulübedeki abilerine bakıyorum ve ben “Bravo sana Ozan” diyorum.

Maçın olayı

6 milyon Euro bonservis. 4 milyon Euro maaştan kurtuldu Galatasaray! Tarihin en güzel kurası sırf bu yüzden heba oldu. Gomis’li kadro Schalke’yi içeride kesin yenerdi, bir şekilde ilk ikiye de girerdi. Şimdi hem lig, hem Avrupa sıkıntılı.

Kısa mesaj

Sakatlar ve kötü transfer politikası yüzünden takım zaten eksik. Kalite farkı birlikte ve çok koşarak kapatılır, rakipler 1 kişi fazla oynuyor. İlk 3 maçta Şampiyonlar Ligi’nin en az koşan takımlarından biri olan Galatasaray dün 102.3, Schalke 111.3 km koştu.

YORUM YAZ