MENÜ

9 sarı 2 kırmızı 1'er puan

Abone Ol Google News

Göztepe enfes bir pas organizasyonu ile golü bulduğunda dakika 9’du. Jerome kontrol edip Napoleoni’ye verdi, Napoleoni defans arkasına koşan Soner’in önüne bıraktı, Soner kendi vurabilecekken, öyle güzel bir pas yaptı ki; Serdar’a topu boş kaleye atmak kaldı: 1-0. Yeni hocaları İlhan Palut’a güzel bir golle “hoş geldin” diyen Göztepeli oyuncular maçı 2 dakika sonra kopartacaklardı, Napoleoni’nin sağ alt köşeye giden şutunu Farnolle harika kurtardı.

Haberin Devamı

Ataklar sıkıntı

Sonra topu Malatyaspor aldı ancak İlhan Palut’un savunma organizasyonu misafirin pozisyon bulamadan devreyi tamamlamasını sağladı. Berkan hücuma hiç çıkmayarak, Titi de gerektiğinde kademeye gelerek Guilherme’nin etkinliğini sıfırladı. İyi savunma yapan Göztepe ataklarda bir o kadar başarısızdı.

Beto terse...

Malatya penaltıdan golü bulana kadar sahada “Bu da çok güzeldi” diyeceğimiz hiçbir aksiyon olmadı. Bu oyalama işi Göztepe’de bir maç taktiği halini almışken, Malatya’da orta sahadaki Donald’ın ve kanat oyuncularının etkisizliği maçı 0-0’a bağlamıştı. Çok kötü bir maç yöneten Arda Kardeşler Alparslan ile Eren arasında penaltı çalınabilecek pozisyona “devam” dedi, yakın mesafeden Berkan’ın eline gelen topa ise VAR hakemi önerisiyle penaltı! 83’te Gökhan penaltıyı harika kullandı, penaltı canavarı Beto’yu terse yatırdı: 1-1.

Haberin Devamı

Kötü maç kötü bitti

Arda Kardeşler çok hata yaptı. Mesela devre arasında sahaya girip itiraz eden Çağdaş Atan’a yalnızca sarı kart çıkarttı! Oysa iki hafta önce Kemal Özdeş sahaya girdiği için kırmızı kart ile atılmıştı. Maç o kadar kötüydü ki, seyretmek için iki takım oyuncuları da kuruş vermez! Çok daha iyi olmalılar. Alparslan ve Eren de biten maçtan sonra kırmızı kart görerek, kötü maça maçtan sonra da devam ettiler!

YORUM YAZ