MENÜ

45 dakikalık Fenerbahçe

Abone Ol Google News

İlk devre uzun zamandır seyrettiğimiz en iyi Fenerbahçe sahadaydı. Top Göztepe’de iken Gustavo, Tolgay ve Ozan’lı orta sahanın rakiplerine bariz bir üstünlük sağlaması oyunun kontrolünü hep Fenerbahçe’de kalmasını sağladı. Defans oyuncuları topu oyuna iyi soktu. Altay, Wilczek’in vuruşunu harika kurtararak moral üstünlüğün Göztepe’ye geçmesine izin vermedi. Fenerbahçe taraftarının gelecekte büyük işler yapmasını beklediği Ferdi attığı enfes iki golle gelecek için adeta iki güzel fragman gösterdi. Gerçi iki pozisyonda da pas alternatifi arayabilirdi, gol olduğu için tartışılmayacaktır. “İki pozisyonda da şutu tercih ederek egoistliğini değil, özgüveninin yüksek olduğunu gösterdi” diye düşünüyorum. İlhan Palut’un oyuna aldığı genç Yalçın ve Murat oyunu Göztepe’ye getirdi. Yalçın harika oynadı. Soner’in şahane golü Fener’i salladı. Ama Altay, Wilczek’in iki gollük kafa şutunu Altay kurtarınca maç Fenerbahçe’nin istediği gibi noktalandı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Tolgay top gelmeden ne yapacağına karar veren çok teknik bir oyuncu. İlk devre takımı harika yönetti. Hep böyle oynasa Emre’yi aratmayabilir. Ama oynar mı? Sanmıyorum, umarım yanılırım.

Haberin Devamı

Maçın starı

Elbette her iki devrede üç çok önemli kurtarış yapan ve hatta Ferdi’nin attığı ikinci gol öncesi topa temasıyla bir dördüncü golü engelleyen Altay... Ancak yan toplarda hala güven vermiyor. Çok çalışmalı.

Maçın olayı

Fenerbahçe’nin top göstermediği ve 2 farkla önde bitirdiği bir devrenin ardından Altay’ın harika kurtarışlarıyla 3 puana ulaşabilmesi... Konsantrasyon!

Kısa Mesaj

Wilczek’in güçlü bir santrfor olduğu kesin... İki net pozisyonu kullanamadı. Ben bugüne kadar sıfır çekmesine rağmen ileride çok katkı yapacağını düşünüyorum.

YORUM YAZ