MENÜ

3 saniyelik uyku

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Bakakalıyoruz, geride kalıyoruz. Yakışmıyor.

Yoksa beklenenin ötesinde iyi oynadık. Sanırım tüm medya kalem kılıç kuşanmıştı. Pekala Selçuk, Hakan Balta, Gökhan, Burak ve Nuri de 11’de başlayabilirdi ancak kesin olan bir şey var ki, Tunay ismi Avcı’ya saldırının ilk gerekçesi olacaktı.

Çok iyi oynadı Tunay. Özellikle kullandığı duran toplarla, “Selçuk başlasaydı hiç değilse duran toplar adam gibi kullanılırdı” tezini çöpe attı. İyi oyununun ötesinde kullandığı iki kornerde Ömer’i demarke pozisyonda topla buluşturmayı başardı. Devre sonunda Umut’un direkten dönen topunda da ortayı o yaptı.

Umut olağanüstü oynadı. Hakan’dan bu yana ilk kez rakip stoperler havadan top göremedi, oyunu rahatça başlatamadı. Kafa şutu da şahane olacaktı. Skor 1-0’ken son dakikada ona yapılan hareket penaltıydı. Hakem çalmadı!
Hasan’ın hücuma katkısı yetersiz, Hamit ’in ilk yarıda çıkarken kaptırdığı top tehlikeliydi. Ancak attığı mükemmel şutta Krul devleşti. Ve Sercan. Yine Avcı’nın armağanı olan genç futbolcu biri ilk, diğeri ikinci yarıda iki pozisyonu kullanamadı.

Bir daha gördük ki Arda sınıf atlamış. Kaçırdığı gol onun klasına ve formuna belki yakışmadı ama daha çabuk, savunmaya daha çok yardım ediyor. Sercan’a attığı pas ise harikaydı.

Tolga hak ettiği kalesinde savunmasıyla son derece uyumlu, güven veren bir kimlikte gözüktü. Ömer Toprak “büyük futbolcu” adayı. Çok teknik, güçlü ve soğukkanlı. Semih’le ikisi sakatlık olmazsa 5-6 sene bozulmazlar. (Ne alakası var demeyin Terim de büyük hoca. 2 sene evvel PTT 1. Lig’de oynamıyordu, o forma vermese anca orada oynardı)

Geldiği günden beri eleştirilerin odağında kalan Mehmet Topal özellikle savunmada çok başarılıydı. Emre de keza öyle...

Yenilsek de futbolcuların tamamı “takım olarak” beklediğimden çok daha iyi oynadı. Van Persie, Robben ve Schnieder gibi 3 süper starlı bir takımla oynadığımız da unutulmamalı.

Avcı’nın takımını beğendim ve bu takıma güveniyorum. Yalnız Selçuk tercihini ben de eleştiriyorum. Bir futbolcu o pozisyonda ülkenin en iyisiyse o oynamalı..

YORUM YAZ