MENÜ

100 bin Euro'luk Kerem!

Abone Ol Google News

Galatasaray’ın genç yıldızı, Türk kulüp yöneticilerine harika bir ders verdi. Maçın sonucunda çok etkili olan Kerem, Galatasaray’la yıllık yaklaşık 100 bin Euro’dan 4 senelik kontrat yaptı. Biz vatandaşlar için süper, üst düzey futbolcular için bahşiş kıvamında bir ücret... Kerem, futbolcunun değerini belirlemekte maaştan başka değerlendirmeler yapılması gerektiğini gösterdi. Çok iyi bir sprinter, üst üste patlayabiliyor, güçlü, iyi bir şutör, savunması da hakiki... Konsantrasyonu sadece futbola... Bu maçtaki katkısıyla kulübüne bir sezonda alacağı paranın fazlasını kazandırdı bile... Kerem gibi Halil de müthiş bir performans sergiledi. Bu iyi oyununa bir gol yakışırdı ama böyle devam ederse çok atar...

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Ne oldu sana Şener? Daha önceki kulüplerinde ve Milli Takım’da çok iyi oyunlarına şahit olduk. O Şener’den eser yok şimdi. Özgüveni toparlamak için destek almalısın. Güvensizliğin bağırıyor.

Maçın starı

Pasörler Kerem’in gol bulmasını sağlayan, harika koşulara, harika pasları atan Halil ve Taylan ile Feghouli ile oyunu çok iyi organize eden Emre Kılınç’ı da buraya almak istedim.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Kerem’in haftayı kurtarması. Başkanın yaptığı açıklamalar etkisini daha uzun süre götürecek. Ancak bu galibiyet, aslında hiç faydası olmayan ve futbolcuları büyük baskı altına alan tartışmaları bir nebze hafifletecektir.

Kısa mesaj

Diabate’nin 9. dakikada attığı muhteşem gol, “Futbol aslında ne şahane oyun” dedirtti. Aranızda izleyemeyenler varsa lütfen bulup seyretsin. Vuruştaki zamanlamayı, kaliteyi ve estetiği görsün. Böyle goller az oluyor.

YORUM YAZ