MENÜ

VAR-Yok bırakalım bunları...

Abone Ol Google News

Maç Antalyaspor-Galatasaray... 8. hafta... Gomis'i gönderen, Eren Derdiyok'tan fayda alamayan Galatasaray forvetsiz. Bu durum da hakemlerin ve TFF'nin suçu, değil mi!

Haberin Devamı

Devam edelim.

Fatih hoca Donk'u alıyor. Hollandalı 87'de Cim Bom'u öne geçiren golü atıyor.

90+'larda ise... Antalya korner kazanıyor. Hakem Cüneyt Çakır, karamboldeki Muslera ve Antalyasporlu oyuncuları uyarıyor: Dikkat edin!

Korner tam kullanılıyor, Top havadayken Muslera önündeki Antalyalı Maicon'u itiyor. Brezilyalı yerde. Penaltı mı, değil mi?

Cüneyt hoca, pozisyonun tehlikesi geçince maçı da bitiriyor.

Maç sonu basın toplantısında bu son pozisyon soruluyor Fatih hocaya. Cevabı: Cüneyt hoca değerli bir hakemimiz, VAR-Yok bunları geçelim.

Haftalar geçiyor ve derbi... Ayakta duramayan Fenerbahçe, TT Stadyumu'nda 2-0'dan 2-2 yapıyor, bir de galibiyeti kaçırıyor.

Fatih Terim, Fırat Aydınus'a öfkeli... "Tacı vermedin, görmedin..." Hatta bela okuyor, bunu da maç sonu söylüyor.

2 hafta sonra Konyaspor maçı, Skubic pozisyonu... Fatih Terim sinirli, başkan Cengiz öfkeli... Haklılar ama Konya da tarihi farkı kaçırmış, konuşan yok.

Haberin Devamı

Yine haftalar geçiyor, Kadıköy'de Fenerbahçe 10 kişi, kazanamamışsın ve "VAR kayıtları açıklansın" açıklaması geliyor. Hem de beğenmediğin hakemin VAR'a giderek rakip takım oyuncusuna kırmızı kart gösterdiği bir maçtan sonra...

Ne istiyorsunuz? VAR-Yok bunları geçelim mi? Kayıtlar açıklansın mı?

YORUM YAZ