MENÜ

Senin derdin ne Caner! Ne istiyorsun!

Abone Ol Google News

Arda'yla kavga ettin. Bilica'yla birbirinize girdiniz. 'Antrenmandır, olur böyle şeyler, haberi çıkmayan da ne olaylar vardır' dendi.

Haberin Devamı

'Lan' demediğin halde, o gerekçeyle Fırat Aydınus seni Eskişehir'de direkt kırmızı kartla attığında taraflı tarafsız herkes 'Yazık oldu, çocuğun hiçbir suçu yoktu' dedi.

İsmail Kartal'a Bursa'da 'Hadi oradan'ın küfürlüsünü söylediğinde tepki gördün ama daha sonra özür diledin, kendini affettirdin. 'Gençtir, hatasını anladı' dedik.

Ama...

Geçen sezon Başakşehir maçında Vodafone Park'ta Mete Kalkavan'ın 1 metre arkasından annesine, ailesine üstüste 5 -6 kez küfür edince senin için noktayı koymuştuk.

Seni savunanlar çıkmadı mı? 3-5 zavallı, 'Küfür eden tek oyuncu Caner mi?' dedi. Aileye, anneye küfür normalmiş gibi...

Dün yine Caner... Bağırıyor, her şeye itiraz ediyor, susmuyor, eller, kollar durmuyor.

Şenol hoca neler yaşamış, geçen sene ve geçmişte. O sakin. Ali Koç, Fikret Orman sakin... Fırat Aydınus ve diğer oyuncular sakin... Herkes geçen sezonki kupa maçından ders çıkarmış gibi...

Haberin Devamı

Bir tek Caner!

Vida yerde yatıyor, Caner hakeme koşuyor, 'Oyunu neden durdurmadın?' diye... Kendi takım arkadaşların durmadı kontratak şansı bulunca... Onlara tek laf yok.

Maç bitiyor. İkinci sarıdan atılıyor, seyirciyi alkışlıyor, sonra da içeri giriyor.

Milyon eurolar kazanıyorsun. Döviz arttıkça da paranı katlıyorsun. Türkiye'nin en büyük takımlarından birinde oynuyorsun, diğerlerinde de oynadın. Tecrüben var. Yeteneğin var. Ama... Gerilmeye ve germeye devam ediyorsun. Ortamı bozuyorsun. Dün akşam ne vardı Allah aşkına?

Ne istiyorsun, derdin ne?

3 sene sonra futbolu bırakınca, spor kanallarından birinde kısa paça pantolon gömlekle çıkıp futbolculara, taraftarlara sükunet ve fair play sözleri mi söyleyeceksin?

YORUM YAZ