MENÜ

Sarıyer'den çıkış yok!

Abone Ol Google News

Beyaz Grup’ta namağlup lider Sarıyer, Samsun’a da geçit vermedi. Karadeniz ekibinin 17’de Savaş’la gelen golüne 87’de Alim karşılık verdi. Beyaz Martılar, 13. haftayı da zirvede bitirdi.

Haberin Devamı

Yusuf Ziya Öniş’te iki takım taraftarları da tribünleri yağışlı ve soğuk havaya rağmen doldurdular.

Maça iyi başlayan özellikle sol kanadı çok iyi kullanan Samsun oldu. 17’de konuk ekip yine soldan geldi. Güzel verkaçlar sonunda Canberk ortaladı, Savaş bomboş kafayı vurup golü attı.

İlk yarım saatlik belirgin Samsunspor üstünlüğünün ardından seyircisinin müthiş desteğiyle Sarıyer uyandı ve rakip kalede müthiş bir baskı kurdu. 43’te sağdan yapılan ortada, arka tarafta topu önünde bulan Abdullah’ın bomboş ve yakından şutu yandan auta gitti.

Hakem çıldırttı

İlk yarının sonunda yine Sarıyer atağında, sağ kanattan yapılan ortada top Samsunlu Erhan Kartal’ın eline çarptı, hakem Yiğit Arslan ‘devam’ dedi. Bu karar tribünlerin yoğun tepkisine sebep oldu. Hakem net penaltıyı atladı.

İkinci yarıya iyi başlayan Sarıyer oldu. 50’de kullanılan serbest vuruşta karamolde seken topu kaleci Ahmet Altın müthiş çıkardı. Bu dakikadan sonra ise Beyaz Martı adeta el frenini çekti.

Haberin Devamı

Gereksiz doldur-boşalt’lar, isabetsiz ara pasları Samsunspor’a rahat bir yarım saat geçirtti.

Tartışmalı kırmızı

80’de Sarıyer, Özgür’ün Bahattin’e yaptığı faul sonrası gördüğü kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Kaleye çok uzak mesafe olmasına rağmen hakem Yiğit Arslan, birebir mücadeleyi bariz gol şansı olarak değerlendirdi.

87’de Sarıyer istediği golü buldu. Sağ kanattan gelip topu sola çeken Alim Harlak şutunu attı, savunmaya çarpan top şandel gibi kaleye yöneldi ve ağlara gitti.

Tribünler tıklım tıklım

Şampiyonluğa koşan Sarıyer’de atmosfer muhteşemdi. Yusuf Ziya Öniş Stadı sağanak yağmura rağmen doldu.

Samsunlular 250 kişilik bölümde takımlarını destekledi.

YORUM YAZ