MENÜ

Ne Falette'i ne Twitter'ı mösyö Comolli?

Abone Ol Google News

Çok uzatmadan, geçen sezon yaşananları yazıp okuyucuyu sıkmadan şu soruyu soralım:

Haberin Devamı

"Falette'i ben almadım, başkan aldı" diyen Comolli neden futbolun direktörü yapıldı?

Nerede ucuz ve genç oyuncular?

Ayew, Slimani, Rodrigues, Kruse, Zanka, Muriç, Zajc, Ferdi gibi isimler Comolli olmasa da alınabilirdi, bu çok net. Kulübün, taraftarın ve yönetimin isteği, Comolli'nin özellikle İngiltere ve Fransa'daki genç, ucuz ve yetenekli hatta tanınmamış futbolcuları getirip, ekonomik krizdeki Fenerbahçe'yi düzlüğe çıkarmasıydı. Hatta altyapıyla ilgilenip, çocuklara sahip çıkıp onları yetiştirmesiydi.

Bu tabii ki kolay değil. Batı Avrupa'dan bu tarz oyuncuları Türkiye'ye getirmek çok zor ama... Comolli de bunun için bu seviyede bir göreve getirildi.

Mesela Kolarov transferi yattı. Peki tamam, olabilir, ikinci bir seçenek hiç mi yoktu? Bütün sene ne yapıldı? Mesela şu günlerde, yaz transfer sezonu için planlar çiziliyor mu?

FM mi oynuyoruz!

Peki Comolli ya da o seviyedeki bir direktör ne yapar? Bu sorun tam bir cevabı var mı?

Haberin Devamı

Football Menager oynanmıyor burada, Fenerbahçe yönetiliyor. Koskoca Fenerbahçe'nin futbol direktörü Twitter hesabı açıp açıklamalar yapıyor. Kulüp televizyonu orada, sosyal medya hesapları orada! Nerede profesyonellik?

Monsieur (Mösyö) Comolli bize Falette'i değil ama geçen sezonki kötü gidişatı; Benzia, Slimani, Ayew, Frey, Zanka, Zajc gibi transferlerin neden tutmadığını açıklayın.

Falette'i bırak, şampiyonluğa bak!

Taraftar 2 sezondur inanılmaz derecede kenetlenmiş ve takıma destek yağdırıyor. Stadı en çok dolan takım 2 senedir Fenerbahçe! Bu taraftar şampiyonluk isterken ne Falette'i, ne açıklaması, ne Twitter'ı sayın Comolli?

YORUM YAZ