MENÜ

Haydi! Bir tekme de sen vur Volkan Demirel'e!

Abone Ol Google News

Türk spor medyası skor yazarlığında artık yepyeni bir seviyeye ulaştı. Fenerbahçe’nin Benfica’ya elenmesinin ve Malatya mağlubiyetinin en büyük sorumlusu, hatta tek sorumlusu Volkan Demirel ilan edildi.

Haberin Devamı

İki Benfica maçında da nasıl oynadı Fenerbahçe? Bunu soran yok. Kadıköy’deki maçta Barış’ın orta-sert şutu ve Alper’in kafa golü dışında kaç tane gol pozisyonu var? Yok. Benfica’nın kaçırdıkları ise tonla… Portekiz’deki maç? İlk yarı iyi mücadele, ikinci yarı ise Çanakkale geçilmez! İlk maçta yenilen golde şutu çektiren Isla ve Dirar’a tek söz yok.

Gelelim Malatya maçına… Meşhur gole… 35 metreden atılan bir pas ve ceza alanı içinde, kaleye 5 metre uzaktan gelişine vuruyor Aleksic ve suçlu Volkan öyle mi? Bu gol yenmezmiş, üstüne geliyormuş… Siz galiba yavaş çekimde izliyorsunuz tüm maçı ya da hayatınızda sahaya çıkıp topa vurmadınız…

Bir de çağımızın hastalığı, şöhret ve sosyal medya budalalığı var. Bir tane çok önemli Twitter gazetecisi yazmış… “Volkan, yüzde 90 kurtarabileceği pozisyonlarda son iki senedir hep gol yedi. Şampiyonluklar kaçtı.”

Haberin Devamı

Bu arkadaş hem Volkan’ın pozisyonları kurtarması gerektiğini söylüyor, aynı zamanda o pozisyonların kurtarılabilme yüzdesini belirliyor (Nasa’da çalışsa daha iyi) hem de son kaçan şampiyonlukların faturasını Volkan’a çıkarıyor. Volkan hatalı gol de yemiştir, yiyecektir ama senelerdir gördüğümüz bu kadar hatalı transfer, kötü takım mühendisliği, aşırı teknik direktör sirkülasyonu ve Skrtel-Neustadter gibi korkunç stoperlerin varken “Her şey Volkan yüzünden” demek…

Skandal, futbol bilmemezlik ve ayıptır.

İşin acı yönü Slimani 1 metreden bomboş kafayı gol yapsaydı kimse Volkan’ı konuşmayacaktı.

YORUM YAZ