MENÜ

Erol Bulut gidecek de kim gelecek!

Abone Ol Google News

Pembe gömlek-beyaz pantolon kombiniyle Bodrum-İstanbul arası "takılan" Youtube programcısı abilerimiz ve taraftarların, Ali Koç yönetiminden bir istekleri var yine... Evet yine! Bu kitle hep talep eder! Sezon başı öve öve göklere çıkardıkları Erol Bulut'un görevden alınması... Kim gelecek? Pochettino! Aman Allahım, bu nasıl bir vizyon, nasıl bir akıl!

Haberin Devamı

Bu kitle kazanırken "Yürü aslanım" der, kötü sonuç olunca linç eder. Düşeni savunmak suçtur bizde... Başladı konuşmalar yine! Mandzukic gelecekmiş ama Samatta-Thiam alınmış... "Sezon başı neredeydin" diyen yok tabii ki...

Pozisyonu bırak, takım ayakta duramıyor

Doğru, Erol Bulut'un Malatyaspor maçı sonu açıklamaları bile inanılmaz... Mantık dışı... Beşiktaş 6 kere gelmiş 4'ü gol olmuş. Malatya 4 kere gelmiş 3'ü gol olmuş. Senin pozisyonun bile yok. Bırak pozisyona girmeyi, takım ayakta duramıyor. Üzüntüsüne vermek lazım.

Bulut'un arkasında durmak şart!

Ancak şunu unutmayın ki, Ersun Yanal'dan Aykut Kocaman'a, Cocu'ya kadar birçok teknik adam kısa vadede başarılı olamadılar. Fenerbahçe yönetiminin artık Erol Bulut'un arkasında kaya gibi durmaktan başka çaresi yok. Bu ülkeye kimler geldi de "Yeniköy Kasabı, stajyer" dendi...Rijkaard, Aragones başarılı olamadı.

Haberin Devamı

Ne Pochettino'su!

Taraftar ister. Dün Yanal dedi, 4-5 ay önce de Erol Bulut diyordu. Bugün de Pochettino diyorlar. Komik bile değil artık. Senin Pochettino'nun maaşını ödeyecek halin yok. İstediği transferlerin hiçbirini yapamazsın. Yaptın diyelim, çok büyük kumar oynamış olmaz mısın? Ali Koç'un sonuna kadar Erol Bulut tercihinde ısrar etmesi şart. İkinci bir çıkış yolu yok!

YORUM YAZ