MENÜ

Armayı öpmekle olmuyor Hasan Ali!

Abone Ol Google News

Herhangi bir maçı 2-0'dan 2-2'ye getirmek başarıdır. Fenerbahçe kötü goller yedi ama asla kötü oynamadı.

Haberin Devamı

Kazanmayı hak edecek oyun vardı sahada ama...

Öyle bir savunma hattı var ki Fenerbahçe'nin... Skrtel en tecrübelisi, en iyisi ama o bile bazen çok fazla saçmalıyor.

Isla büyük hayal kırıklığı, Şener zaten geldiğinden bu yana belirli seviyenin asla ama asla üzerine çıkamıyor. Neustadter bazen şarapnel bazen saatli bomba takımı için...

Gelelim son haftaların duygusal çocuğu Hasan Ali Kaldırım'a...

Biraz Ümit Özat'ı örnek al!

Yahu, zaten 40 yılda bir ortalamanın üzerine çıkıyorsun Hasan Ali. Her sene zaman istiyorsun ama hala, sol ayağını neredeyse her gün antrenmanda duvara vura vura geliştiren Ümit Özat'ın yanına bile yaklaşamıyorsun.

Arma öpmekle mi oluyor bu işler?

Sağ ayağına çekip güzel bir çalım atıyorsun ama sende sağ ayak yok ki! Kaleye 1 metre uzaklıktasın sağ ayağına güvenemiyorsun. Tekrar sola çekiyorsun ve o vasat Anderlecht savunması izliyor, bakıyor ve sen gol atıyorsun.

Sonra da armayı öpüyorsun. Armayı taraftar öper, kulübün emekçileri ya da efsaneleri öper. Milyon euro kazanan ve katkısı çok sınırlı bir futbolcu öpmez. Öpse de değeri olmaz.

Haberin Devamı

Sen boşver arma öpmeyi, arada bir Slimani'ye orta yap, savunma yap. Bir de zahmet olmazsa kornerleri, frikikleri sen kullanma!

Çünkü senin Beşiktaş maçındaki performansına benzer bir maç çıkartman için herhalde en az 16-17 hafta daha geçecek. Sonra... Bir, 16-17 hafta daha bilindik Hasan Ali...

Ama maaşlar 16-17 hafta beklemiyor. O arma göründüğünden daha büyüktür.

YORUM YAZ