MENÜ

17 haftanın suçluları: Hakemler!

Abone Ol Google News

Futbolda ilk 17 haftayı yine hakem tartışmalarıyla geçirdik.

Haberin Devamı

Evet, hakemler kötü, gerçekten kötü. Hiçbir şekilde savunulacak yanları yok... Yok da, kulüplerin, teknik direktörlerin var mı?

Hepsi dökülüyor ama suçlu yine hakemler

Fenerbahçe ve Galatasaray'ın savunmaları haftalardır dökülüyor. Galatasaray'ın hücumu da rezalet. İsim isim gitmeye hiç gerek yok.

Trabzon yine kendi kendini yiyor. Beşiktaş'a pek söz söyleyemiyorum. Yeni bir yapılanma var ama gidişat pek iyi değil. Mücadele etmedikleri Fenerbahçe maçı için söylemedikleri söz bırakmadılar. Onlar da suçu hakemlerde arıyorlar.

Altyapıdan gelen de yok

Altyapıdan oyuncu zaten gelmiyor. Çıkanlar da oynamıyor. Yunus Akgün'ler, Atalay Babacan'lar, Oğuz Kaan'lar, Yusuf Mert'ler yok. Beşiktaş'ta ise Necip, senelerce sınıfta kalan liseli gibi "takılıyor"

Koskoca hocalar taraftara oynuyor

Ersun Yanal geçen sene verdiği sözlerin çok uzağında. Fatih Terim 3 günde 1 maç yapmaktan şikayet ediyor. Haftada 1'e döndükleri için "Artık eşit şartlardayız" diyor. İnanılmaz. Abdullah Avcı pek hakem konusuna girmiyor. Genelde rakamlardan ve futboldan bahsediyor. Bence takdir edilmeli.

Haberin Devamı

Hatırlatayım, iletişim çağındayız ve tüm dünyayı takip ediyoruz. Avrupa'da herkes takır takır 20'lik oyuncularla haftada 3 maç da yapıyor, altyapıdan oyuncu da çıkarıyor..

Kendi beceriksizliklerinizi hakemlere yükleyip taraftarları kandırmayın.

YORUM YAZ