MENÜ

Tünelin ucunda ışık var...

Abone Ol Google News

 Lugano mağlubiyetiyle karanlık bir tünelin içine giren Beşiktaş; başkanlık seçimi, teknik direktör istifası, ligde ve Avrupa'da alınan kötü sonuçlar yetmezmiş gibi bir de 10 eksikle çıktı Gaziantep karşısına... Tüpraş Stadı'nda tribünlerde yer alan on binlerce taraftarın, 'istifa' ve ıslık sesleri eşliğinde sahaya adım atan Siyah-Beyazlı takım, negatif ortamlardan pozitif çıkarımlar elde etme uzmanı Burak Yılmaz'ın önderliğinde kazanmasını bildi. Burak hoca, futbolculuk döneminde benzer kaotik süreçler içerisinde çokça yer aldığı için elinde kalan kadroyu mental anlamda sağlam tutmayı başarmış. Bu kadar eksiğe rağmen Kara Kartal, maç boyu kırılgan değil bu kez tam tersi özgüveni yükselen bir görüntü ortaya koyarak 3 puana ulaştı.

Haberin Devamı

Cenk ve Salih çok değerli

Maça sol bekte başlamasına rağmen rakip ceza alanı içi ve önünde efektif bir görüntü sergileyen Bakhtiyor Zaynutdinov, Gaziantep kalesini sık sık yoklayarak taraftarını heyecanlandırdı. Sol çaprazdaki vole vuruşu kaleciye takılan Kazakistanlı futbolcu, Masuaku'nun dönüşüyle beraber hücum hattında da etkili bir şekilde görev yapabileceğini gösterdi. Yeni sözleşme konuları adeta yılan hikayesine dönen Cenk Tosun ve Salih Uçan ikilisi, attıkları gollerle takımın en değerli parçaları arasında olduklarını bir kez daha gözler önüne serdi. Bu konu, yeni yönetimin öncelikleri arasında yer almalı.

Haberin Devamı

Ara transferde vizyoner hamleler...

Maça, 'Akaretler'den Cumhuriyet'e' koreografisiyle başlayıp Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ün ülkemize en büyük mirası olan Cumhuriyetimiz'in 100. yılını şık bir şekilde kutlayan Beşiktaş taraftarı, günün kahramanı oldu. Maç başında takıma yapılan ıslıklı tepkinin 90 dakikanın sonunda Burak Yılmaz'ın oyuncuları tribünün önüne götürmesiyle alkışla sonuçlanması, alınan 3 puanla beraber camiadaki motivasyonu artırdı. Eksikleri olsa da yeni transferlerin yarısından fazlasından beklenen verimi alamasa da ben Beşiktaş'ın kötü bir kadrosunun olduğunu düşünmüyorum. Optimist bakıyorum. 24 maçlık namağlup serisinin mimarı olan ideal 11'in 9'uyla yola devam ediliyor. Yeni yönetimin ara transfer döneminde yapacağı vizyoner hamleler, özlenen Beşiktaş'a geri dönüşü getirebilir.

YORUM YAZ