MENÜ

Kazanmaya devam

Abone Ol Google News

Rizespor maçı öncesinde ekibiyle birlikte rakibini çok iyi analiz edip farklı galibiyete uzanan Sergen Yalçın, bugün de Hatay karşısına zafer için çıkıyor. Özellikle rakibinin kontralardaki etkisi üzerine önlem alan Yalçın, geri bölgede sağlam durup formda hücum hattıyla 3 puana ulaşmayı planlıyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş’ın hafta içinde Çaykur Rizespor’u 6-0’lık farklı bir sonuçla yenmesini bir grup futbol insanı hariç kimse beklemiyordu: Sergen Yalçın ve ekibi... Yardımcıları; Murat Şahin, Ozan Köprülü ve analiz ekibinden Murat Kaytaz ile Anıl Demirci’yle birlikte sadece iyi işleyen bir oyun sistemi yaratmakla kalmayıp rakip takımları da çok iyi çözen Sergen Yalçın, bu galibiyeti tesadüfen elde etmedi. Rize’nin ligin en fazla hücum yapan 5’inci takımı olmasını, panik anlarında 5-3-2’ye geçmesini ve oyunun ilk 10 dakikasına baskılı başlamasını kritik konular olarak belirleyip ekibiyle dersini çok iyi çalışan Sergen hoca, beklediği farklı sonucu aldı. Kendisinin oyun bilgisi ve ekibinin de desteğiyle yoluna başarılı bir şekilde devam eden Yalçın’ın, bu akşamki rakipleri Hatay’ın da önemli noktalarına hazırlandığını düşünüyorum.

Haberin Devamı

Boupendza’ya önlem...

Hatayspor’un hızlı kontraya çıkan, futbolu açık ve skora dayalı oynayan, ek olarak kompakt bir takım olması, Sergen Yalçın’ın en fazla dikkat edeceği bölümler... Ek olarak son 3 maçta 7 gol atan Aaron Boupendza, son durumu maç saatinde belli olacak olan Mame Diouf ile Adama Traore ve Babajide Akintola gibi Hatay’ı çıkışa geçiren isimleri durdurmak için de bu akşam forma giyecek; Vida, Welinton, Rıdvan ve Rosier’le beraber Josef de Souza’ya da büyük iş düşecek. Rakibi açık oynayınca 4-1-4-1 sistemine ve oyun planlamasına sadık kalarak galibiyete uzanmayı başaran Sergen Yalçın ve öğrencilerini bugünkü mücadelede Antakya Atatürk Stadyumu’nun zemini de zorlayacak.

Oğuzhan, Mensah’ı aratmaz

Zorlu mücadele öncesinde planlamasını 6’da 6 üzerine yapan Yalçın, geri bölgede sağlam durup ileri hatta formunun zirvesinde bulunan yıldızları; Cyle Larin, Aboubakar ve Ghezzal gibi oyuncularla yine zafer peşinde olacak. Mensah’ın yokluğunda hücum hattının gerisinde forma giyecek Oğuzhan ve Atiba’nın da destekleriyle Kartal’ın zorlu deplasmandan 3 puanla dönmesini bekliyorum.

YORUM YAZ