MENÜ

Icardi değil; Amartey belirledi!

Abone Ol Google News

 

Beşiktaş, Rams Park'taki derbiye efektif bir başlangıç yaptı. İlk 20 dakikada Mert Günok'un kalesinde devleştiği pozisyonlar ve Siyah-Beyazlılar'ın hücum hattında peş peşe harcadığı anlara şahit olduk. Oyun dengede giderken Eric Bailly'nin yokluğunda savunmada görevi devralan Daniel Amartey'in özgüvensizliği, maçın kaderini belirledi. Ben son dönemde Siyah-Beyazlı forma giyen bir futbolcunun bu kadar geri pas yaptığını hatırlamıyorum. Amartey, karşısında bir dünya yıldızıyla oynamanın ağırlığını kaldıramadı. Buna bir de Galatasaray'ın ön alandaki baskısı ve kalabalığına rağmen kaleci vuruşlarının

Haberin Devamı

kısa pasla yapılması ısrarı, savunmadaki yangını daha da artırdı. Stoperdeki kırılma, domino etkisi gibi önce gol yenmesine ardından Mert'in atılmasına sebebiyet verdi.

Kartal yenildi ama ezilmedi

Kara Kartal, 60 dakikalık bölümde 11'e 10 durumda kalmasına rağmen Galatasaray karşısında oyun olarak ezilmedi. Chamberlain'in golüyle oyuna gelen dengeyle beraber bir reaksiyon gösteren Siyah-Beyazlılar, geri bölgede yine bireysel bir hata sebebiyle çalınan penaltının ardından Aslantepe'den puansız ayrıldı. Burak Yılmaz, geçiş sürecinde görevi devraldı. Elinden gelen mücadeleyi veriyor. Derbi mağlubiyetinin faturasını ona çıkarmak haksızlık olur. Yeni yönetim belli oluncaya kadar gemiyi en az hasarla limana yanaştırmaya çalışıyor.

Haberin Devamı

Seçimde 3 aday...

Siyah-Beyazlı yönetim, sezon başında lider bir stoper almamasının ve 10 numara transferini de boş geçmesinin acısını çekiyor. Sadece bu iki bölge için üst düzey 2 transfer yapılsaydı şu anda ne seçim kararı alınmıştı ne de Şenol Güneş görevinden ayrılmıştı. Seçim takvimi ve adaylık konusuyla ilgili olarak kararını derbi sonrasına bırakan Başkan Ahmet Nur Çebi, bu 2 konuyla ilgili olarak açıklamayı en kısa süre içinde yapacak. Sonrasında en az 3 adaylı seçim süreci başlayacak.

YORUM YAZ