MENÜ

Golcü dediğin böyle olur

Abone Ol Google News

Lider Başakşehir’in puan kaybettiği haftada Kara Kartal, yıldız golcüsü Burak Yılmaz’la kanatlandı. Performansıyla, aranan golcü olduğunu gösterdi. Alçakgönüllü görüntüsü ve hırslı yapısıyla taraftarla arasındaki buzları tamamen eriten Burak Yılmaz, attığı klas 2 golle Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışındaki umutlarını tazeledi. Kalan haftalarda Burak Yılmaz’ın performansı, Beşiktaş’ın şampiyonluk yolundaki durumunu belirleyecek.

Haberin Devamı

Maç genelinde Lens’in sağ koridordaki itici gücü, Vida’nın savunmadaki özverisi ve Atiba’nın geçit vermeyen görüntüsü, Beşiktaş’ın Bursa karşısındaki zaferinin diğer en önemli etkenleriydi. Kagawa, oyuna yine sonradan dahil oldu. Bu kez gol atamadı ama yine kısıtlı sürede klasını gösterdi. İlerleyen haftalarda 11’e dahil olduğunda Kartal’ı, oyun olarak en az 2 seviye daha üste taşır.

Gecenin sorusu

Taraftarların artık tam desteğini alan Burak, Beşiktaş’ı şampiyonluğa taşıyabilir mi?

Maçın starı

Beşiktaş formasıyla 12 yıl sonra golle buluşan Burak Yılmaz, gecenin yıldızı oldu. Attığı 2 gol de birbirinden güzeldi.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Vodafone Park’taki binlerce taraftar, maç öncesi tribünleri, ‘Burak Yılmaz’ sesleriyle inletti. Tüm stadın desteğiyle maça çıkan Burak, şov yaptı.

Kısa mesaj

Ricardo Quaresma’nın cezası bittiğinde ilk 11’e dönmesi muhtemel. Bu durum, takımdaki görüntüyü nasıl etkileyecek hep birlikte göreceğiz.

YORUM YAZ