MENÜ

Beşiktaş'a yakışmadı

Abone Ol Google News

Milli ara sonrası Beşiktaş takımındaki özgüvensizlik, Gedson Fernandes'in yokluğunda iyice derinleşti. Gedson'un yokluğunda çıkılan maçlarda kompakt bir görüntüden uzak olan Kartal, Adana Demirspor karşısında da beklentilerin çok altında kaldı, ortaya konan futbol, Beşiktaş'a yakışmadı. Hücum hattına kaptırdığı bir top, hemen kalesinde önemli bir tehlikeye dönüşen Siyah-Beyazlılar'da bu kopukluğa acilen çare bulunmalı. Hücum hattında peş peşe harcanan fırsatlar, orta sahada sağlam bir kurgunun olmaması ve savunmanın da bireysel hataya çok açık olmasının ağırlığını bir süredir tek başına sırtlanan Mert Günok da artık takımdaki modaya uydu. Son maçların kahramanı olan Mert'in 2 tane kopya gol yemesi, 'son kale de düştü' dedirtti.

Haberin Devamı

Bloklar arası kopukluk çözülmeli

Beşiktaş, son karşılaşmalarda, transfer döneminde net bir 10 numara almamanın sıkıntısını yaşıyor. Anderson Talisca için Al Nassr'ı ikna edememesi sonrasında skorer orta saha transferini rafa kaldırarak hata yapan Siyah-Beyazlılar'da, devre arasına kadar teknik direktör Şenol Güneş'e büyük yük düşüyor. Takıma, teknik ekibe, yönetime kızılsa da ara transfere kadar Beşiktaş'ı bu kadro taşıyacak. Güneş, takımdaki bloklar arası kopukluk sorununu acilen çözmeli. Gerektiğinde Gedson'suz da iş yapacak yeni bir oyun planlamasına gidilmeli. Ara transferde ise açılış zilinin çalmasıyla beraber Kartal, yeni 10 numarasına kavuşmalı.

Haberin Devamı

Taraftar ve Güneş'in tepkileri...

Siyah-Beyazlı taraftarlar, ortaya konan kabul edilemez futbol sebebiyle maç sonunda yine yönetimi istifaya davet etti. Şenol Güneş ise maç sonunda Adana Demirspor'dan eski dostu yönetici Gökhan Göktürk'le sohbet eden Salih Uçan'ı sert bir şekilde soyunma odası koridoruna gönderdi. Aboubakar'ın da maç sonundaki Nani'yle dialoğu, sosyal medyada tartışıldı. Bu maçın ardından yönetimin de Şenol Güneş'in de oyuncuların da kapsamlı bir durum değerlendirmesi yapıp bu kötü gidişi durdurması gerekiyor. Çünkü başarı için kenetlenmesi gereken camia, her anlamda kopukluk yaşıyor.

YORUM YAZ